Blog navigation

Laatste berichten

Laatste reacties

Wat is ESE?

2939 Views
1 Comment
(5)
Posted in: Koffieberichten

Geef een reactie

Login to post comments

Comments

 • Magnani geschikt te maken voor ese pads
  By: Astrid Kikkert On 08-04-2022
  Waarderling
  5.0

  Goedemiddag,

  Ik heb een magnani Mi-HA-CFM01 koffiemachine en zou daarin graag de ses pads eens willen gebruiken om zo diverse smaken uit te proberen en ook op een snelle manier een lekkere koffie te kunnen maken.
  Ik vind nergens een ese markering op de machine of in het boekje. Is de machine hiervoor geschikt te maken? Bijvoorbeeld met een filter of tussenstukje ofzo?

  Ik hoor graag van u.
  Vr gr Astrid Kikkert

  Replied by: Folkert Terpstra On 08-04-2022 Goedemiddag, ik heb net nagekeken wat voor een machine het is. Er staat inderdaad nergens dat deze geschikt is voor ESE pads. Ik verwacht daarom dat dat niet gaat lukken...