Blog navigation

Laatste berichten

Laatste reacties

 • ESE koffiepads versus koffiecups een uitgebreide vergelijking
  ESE koffiepads versus koffiecups een uitgebreide vergelijking
  66 Views

  Lees alles over de verschillen tussen ESE koffiepads en Nespresso cups. Van de rijkere smaak en gezondheidsvoordelen van ESE pads tot het gemak van Nespresso cups, we verkennen alle facetten die jouw koffie-ervaring kunnen beïnvloeden. Sta je voor de keuze tussen smaak, gezondheid of duurzaamheid? Ons artikel biedt diepgaande inzichten en vergelijkingen die je helpen de beste keuze te maken. Lees verder en vind uit welke optie het beste bij jou past.

  Lees meer
 • Hoe gebruik je Monin?
  Hoe gebruik je Monin?
  112 Views

  Lees hoe wij de 100 Monin siropen handig hebben gesorteerd per gebruik. Of je nu van koffie, cocktails, gebak of smoothies houdt, wij hebben de perfecte siroop voor jou. Leer hier hoe je Monin siropen kunt gebruiken voor heerlijke creaties.

  Lees meer
 • Is koffie gezond?
  Is koffie gezond?
  72 Views

  Lees alles over koffie en gezondheid. We vertellen je over de energie die je van cafeïne krijgt, maar ook over de nadelen, zoals slaapproblemen en hoger cholesterol door bepaalde koffiesoorten. Kom meer te weten over de goede stoffen in koffie, zoals antioxidanten, en over koffie zonder cafeïne. Dit artikel helpt je om van koffie te genieten op een gezonde manier.

  Lees meer
 • Wat is ESE?
  Wat is ESE?
  162 Views

  Als koffieliefhebber begrijp je hoe waardevol die eerste kop espresso in de ochtend is. En met Easy Serving Espresso-pads, oftewel ESE-pads, wordt dit genot nog eenvoudiger en smaakvoller. Laten we duiken in de wereld van ESE-pads, ontdekken wie ze heeft uitgevonden en waarom, en hoe je kunt genieten van hun variatie en gemak, vooral bij dekoffiethuiswinkel.

  Lees meer
 • Kijken in de keuken van het koffiebranden
  Kijken in de keuken van het koffiebranden
  87 Views

  Hoe branden wij koffie? Lees meer over het selecteren van bonen op basis van herkomst en kwaliteit, het branden in onze Kuban 12 kg koffiebrander, en het controleren van cruciale stadia zoals turning point, first crack, ROR, en DTR, koelen en ontstenen.

  Lees meer
 • Waar moet je op letten als je koffiebonen koopt?
  Waar moet je op letten als je koffiebonen koopt?
  101 Views

  Waar moet je op letten als je koffie koopt? Koop voor jou de perfecte koffiebonen door aandacht voor versheid, informatie op de verpakking of website en sensorische eigenschappen zoals geur en vorm. Let op beschrijving van kwaliteitsaanduidingen, herkomst, smaak, en brandgraad. Zoek naar consistentie in kwaliteit bij een betrouwbare brander voor de beste koffie-ervaring.

  Lees meer
 • Wat is de levensduur van een koffiemachine?
  Wat is de levensduur van een koffiemachine?
  1570 Views

  Hoe lang gaat een koffiemachine mee? Lees onze vergelijking van koffievolautomaten van verschillende merken, zodat je de levensduur bij de aanschaf van een koffiemachine mee kunt wegen.

  Lees meer
 • JURA onderhoudsbeurt bij ons servicepunt
  JURA onderhoudsbeurt bij ons servicepunt
  337 Views

  Je vertrouwde Jura koffiemachine geeft dag na dag de lekkerste kopjes koffie. Maar er komt een dag dat zelfs de meest geavanceerde JURA koffiemachine een servicebeurt nodig heeft om optimaal te blijven presteren. Hoe weet je wanneer je aan jouw JURA koffiezet apparaat onderhoud moet laten uitvoeren? En wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Lees meer
 • Zo maak je een suikervrije Caramel Iced Latte
  Zo maak je een suikervrije Caramel Iced Latte
  109 Views

  Als het buiten warm is, heb je soms echt zin in een ijskoude latte. We hebben voor jou het perfecte recept! En nog gezond ook!

  Lees meer
 • Koffiebonen bewaren: onze handleiding
  Koffiebonen bewaren: onze handleiding
  1765 Views

  Hoe kun je koffiebonen het beste bewaren? Wat is de houdbaarheid en hoe houd je koffie zo lang mogelijk vers, ook als koffie gemalen is? Kun je koffie beter bewaren in een koffieblik of in de originele verpakking? We geven de antwoorden.

  Lees meer
 • Waar gebruik je Monin voor?
  Waar gebruik je Monin voor?
  294 Views

  Met MONIN kun je de lekkerste drankjes, koffie en cocktails creëren. Maar hoe gebruik je de Monin siropen en toppings eigenlijk? Wat kun je met de frappé en fruitpuree’s en hoe gebruik je die?

  Lees meer
 • Hoe maak je cafeïnevrije koffie en is het gezond?
  Hoe maak je cafeïnevrije koffie en is het gezond?
  144 Views

  Teveel cafeïne kan je gespannen of hyper maken. Ook bij zwangerschap is teveel cafeïne niet goed. In dit blog leggen we uit hoeveel cafeïne gemiddeld in koffie zit, hoeveel je er per dag van mag hebben en wat cafeïnevrije koffie is. Ook kijken we wat de belangrijkste manieren zijn om koffie cafeïnevrij te maken. Tenslotte leggen we uit of cafeïnevrije koffie gezond is, of je nu wel of niet zwanger bent.

  Lees meer
Showing 1 to 12 of 51 (5 Pages)