Nieuwe producten

 • Jura Melkopschuimer
  Jura Melkopschuimer

  Automatische melkopschuimer voor koud, warm of heet melkschuim...

  € 99,00
 • Jura X6
  Jura X6

  Jura professionele koffiemachine voor op de zaak inhoud watertank: 5...

  € 2.429,00
 • I love thee
  I love thee

  Houdt u van thee? Dit boek bevat alle ins- en outs om de beste thee te...

  € 24,95
 • Menu Wijnset
  Menu Wijnset

  Set met een decanteerschenker, wijnthermometer, vacuumstop en foliesnijder.

  € 44,98

Koffiebonen

De lekkerste koffiebonen van de beste kwaliteit

’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds. Een goede kop koffie is niet aan een tijdstip of dagdeel gebonden. Wat je wel nodig hebt zijn goede koffiebonen om de koffie net zo sterk te maken als dat je zelf wil. De Koffiethuiswinkel biedt je deze bonen, overzichtelijk weergegeven op deze pagina.

Koffiebonen van verschillende merken

Wij bieden je koffiebonen van verschillende merken aan. Deze merken zijn Agust, Alberto, Battistino, Bendinelli, Diemme, Illy, Jacu, Jolly, Kopi Luwak, Lagenovese, Lucaffe, Mingo, Mocca d’or, Mokarico, Morandini, Palombini, Parana, Principe, Roen, Segafredo, Sempre, Sole en Tonino Lamborghini.

Bestel direct je premium koffiebonen bij De Koffiethuiswinkel!

Er zijn 50 producten
Toont 1 - 50 van de 50 items
Toont 1 - 50 van de 50 items

Koffiebonen voor de lekkerste koffie is niet alleen een kwestie van smaak, maar vooral een kwestie van kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan kwalitatief hoogstaande koffiebonen. Van uitstekende beter geprijsde koffie tot bekroonde delicatesse espresso koffiebonen voor de lekkerste koffie.

Als we de koffie lekker vinden en enthousiast worden van de smaak, dan nemen we de koffiebonen op in ons assortiment. Bij de eerste selectie letten we er ook op hoe de keurmeesters van het internationale koffie proevers instituut in Italië de koffiebonen waarderen. Vooral koffiebonen die bekroond zijn met goud kopen wij in. En dat heeft ertoe geleid dat we al heel wat bijzondere koffiebonen voor u in ons assortiment hebben, dus we hebben zeker de koffiebonen die bij uw smaak passen.

Welke bonen u het best kunt kopen hangt af van uw behoeften

 • Welke soort koffie drinkt u het meest en gebruikt u een koffiemachine of andere zetmethoden.
 • In ieder geval kunt u bij DeKoffiethuiswinkel terecht wanneer u uw koffiebonen online wilt bestellen.
 • Omdat de koffiebonen bij vrijwel iedereen dagelijk worden gebruikt is het kopen van een goed merk koffiebonen van groot belang.

Onze koffiebonen worden allemaal handmatig door ons getest. Wij bieden uitsluitend koffiebonen aan die door een deskundige vakjury als uitstekend zijn beoordeeld. De meeste van onze koffiebonen hebben dan ook  zilveren of gouden internationale onderscheidingen en behoren daarmee tot de beste koffiebonen ter wereld. Kwalitatief zeer goede blends, samengesteld door koffiebranders met grote kennis van koffiebonen en mengsels.

Over smaak valt niet te twisten. De ene koffieboon is de andere niet, zetmethoden zijn verschillend en espresso is wat anders dan een caffe lungo.
Koffiebonen zijn niet allemaal even geschikt voor alle koffiesoorten en voor alle zetmethoden, maar enkele wel. Diemme Oro is een koffiebonen soort, die je eigenlijk voor alle gelegenheden kunt gebruiken met een uitstekend resultaat. Maar ook Bendinelli Gourmet is daar prima voor geschikt.
Daarom hebben wij proefpakketten samengesteld zodat u voor weinig geld uw keuze kunt maken.
Deze koffiebonen zijn allemaal vers, van uitstekende kwaliteit en de koffie zal u zeker lekker smaken.