Retourneren

Wilt u een product dat u heeft ontvangen retourneren? Dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar onderstaand adres. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd en de goederen goed zijn verpakt. De kosten voor terugzending komen voor uw rekening, tenzij u door onze fout een verkeerd product heeft ontvangen. Neem in dat geval s.v.p. contact met ons op zodat wij u een label voor gratis retourzending kunnen toesturen.

Tijdens de 14-daagse bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen zodanig uitpakken en bekijken alsof u het in een winkel bekijkt. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard en de kenmerken van de goederen vast te stellen. Bekijk wat wij bedoelen met de waardevermindering bij retourneren.

Retourneren als gewoon consument

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u als u een consument bent, alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Het retourbedrag betreft het bedrag dat u hebt betaald voor de geretourneerde producten. Als u de hele bestelling heeft teruggestuurd, storten wij ook de initiële verzendkosten terug.

Zakelijke retouren

Als u niet als consument, maar de aankoop bedrijfsmatig heeft gedaan, handelend voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit, dan vergoeden wij alleen het aankoopbedrag van de gekochte producten. De verzendkosten van de heenzending komen dan voor uw rekening. 

Retouradres:
dekoffiethuiswinkel.nl/retouren
Wilhelminaweg 96
6951BS Dieren

Gebruik bij retourneren s.v.p. onderstaand retourformulier.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het wettelijk formulier dat hiervoor is opgesteld. U treft deze hier. Na melding van de herroeping heeft u 14 dagen de gelegenheid om de producten aan ons terug te sturen.

Klantenservice
Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice: 0313 49 69 09 of mail ons via info@dekoffiethuiswinkel.nl.