Previous
Next

KTW Vloeibare Melksysteem Reiniger

Direct leverbaar
€ 16,95
Incl. btw

Spoelt u liever met een vloeibare reiniger uw melksysteem van uw JURA  of andere volautomaat. Of hebt u een halfautomaat en wilt u het stoomgedeelte goed schoonmaken? Dan is onze eigen merk melksysteem reiniger een goed product voor u.

Onze ervaring: deze vloeibare melksysteem reiniger maakt beter/dieper schoon dan de JURA korrels en is meer dan de helft goedkoper: 21 cent versus 44 cent per beurt

Huismerk vloeibare melksysteemreiniger voor het stoompijpje van de semi-automaat, en de cappuccinatore van volautomaat van bijvoorbeeld uw Jura machine. 1 liter.

Koffiethuiswinkel melksysteemreiniger voor het reinigen stoompijpje van de semi-automaat, en de cappuccinatore van volautomaten. Flacon van 1 liter.

Stoompijpje: 25 ml aan 500 mL koud water toevoegen, en het stoompijpje in deze oplossing brengen. De stoomtoevoer vervolgens 7 a 10 maal open- en dichtdraaien. Vervolgens herhalen met 1 liter drinkwater.

Melksysteem volautomaat 25 mL aan 500 mL koud water toevoegen, en deze oplossing met het melkslangetje door het melksysteem spoelen. Daarna naspoelen met 1 liter drinkwater. Of volg de gebruiksaanwijzing van uw machine!

Prima alternatief voor andere melksysteem reiniger.

Specifications

Onderhoudsproduct Melkreiniger
Referentie 4260139640010 Categorie Melksysteem reinigers Merk DeKoffiethuiswinkel

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.