ESE pads

ESE Pads: Heerlijke koffiepads voor jouw ESE machine

Bij de Koffiethuiswinkel heb je altijd een grote keuze aan ESE pads van de beste kwaliteit koffiebonen. ESE staat voor ‘Easy Serving Espresso’ en deze koffiepads gebruik je bij de ESE machines, zoals de Illy Servings, om een kop koffie of espresso te maken. Elke E.S,E pad past in vrijwel elke machine. Kies uit 50 verschillende soorten ESE pads van goede kwaliteit of bestel een proefpakket en ontdek jouw favoriete smaak! Koop je bij ons? Dan kan je rekenen op een vaste klantenkorting!

Ontdek ons complete assortiment E.S.E pads.

Toont 1 - 45 van de 45 producten
Toont 1 - 45 van de 45 producten

Koffie zetten met een Easy serving Espresso

Als je koffie gaat zetten, of dat nu met een filterapparaat, percolator of een volautomaat gaat, heb je er nog wel eens wat werk aan. Bovendien kan de smaak elke keer verschillen, omdat je niet de juiste hoeveelheid koffie of juist te weinig water hebt gebruikt. Bij een goede espresso of koffie is de juiste samenstelling erg belangrijk. Met een Espresso pad heb je dit niet. Elke ESE koffiepad bevat een precies aantal gram gemalen koffie en elke serving is netjes per stuk verpakt. Je hoeft alleen maar jouw ESE machine, bijvoorbeeld de Illy ese servings, te gebruiken en je hebt gegarandeerd een goede kop koffie of espresso. 

Variëren met E.S.E pads

Met maar liefst 50 verschillende ESE koffiepads, kan je eindeloos variëren en je eigen favoriete koffie ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor Diemme ESE pads met tonen van chocolade of ga voor de fair trade koffiepads van Agust. Of je nu houdt van een zachte kop koffie of een heerlijke ESE pad met een donkere branding. Durf je niet te kiezen of wil jij vooral ontdekken wat je lekker vindt? Kies dan voor ons proefpakket met maar liefst 40 e.s.e pads in verschillende smaken.

ESE pads voor alle apparaten

Alle e.s.e koffiepads die wij verkopen voldoen aan de e.s.e-norm. Let wel op: je kunt deze niet gebruiken bij een Senseo apparaat. Het is dus ook niet mogelijk om Senseo koffiepads te gebruiken bij een ESE machine. Het grote verschil zit in het feit dat de ESE machines een grotere waterdruk hebben van 10 tot 12 bar, die nodig is om een goede espresso met crema laag te zetten. Een E.S.E pad heeft de volgende voordelen ten opzichte van andere koffie bereidingen:

  1. Heel eenvoudig te gebruiken.

  2. Het is heel schoon, je hebt geen last van koffieprut.

  3. Altijd dezelfde koffie met de juiste hoeveelheid koffie, de juiste maling en goede waterdruk.

  4. Altijd vers, omdat de E.S.E pads na maling direct worden verpakt.

ESE pads kopen bij De Koffiethuiswinkel

E.S.E pads koop je gemakkelijk en snel bij de Koffiethuiswinkel. Bestel je voor meer dan € 35,-? Dan worden je ESE pads gratis bij jou thuis bezorgd. Bovendien profiteer je na je eerste bestelling direct van vaste klantenkorting. Zo heb jij jouw favoriete koffie snel in huis! Ervaar het gemak van ESE pads, ervaar het gemak van De Koffiethuiswinkel. Heb jij vragen over ons assortiment of over koffie in het algemeen? Vraag het ons gerust! Je kunt ook langskomen in onze winkel in Dieren, wij helpen je graag!