Missie

Onze missie: u laten genieten van de beste koffie, thee en daarbij horende producten. En we doen ons best om dat zo goed mogelijk te doen, met oprechte aandacht voor u!

Voor iedereen

Iedereen mag bij ons kopen. Of u nu particulier, een bedrijf of een horeca onderneming heeft. Al woont u in de grote stad of op het platteland, in Nederland of België (of een ander land). We zijn uw graag van dienst.

Al 15 jaar

In 2004 zijn we begonnen met onze onderneming. Eerst alleen online, waarbij we steeds ons assortiment stap voor stap uitbreidden. In 2007 openden we onze winkel. En groeiden we enorm. In 2010 verhuisden we daarom naar ons huidige pand met onze winkel en grote magazijn. Vanuit hier verpakken wij uw bestelling. Goed en zorgvuldig.

Sinds 2012 verkopen we ook de producten van Monin. En sinds dit jaar hebben we ons koffiepad verbreed door zelf te gaan koffiebranden. Op weg naar de lekkerste vers gebrande koffie!

Inmiddels bestaan we vijftien jaar. En zijn we wat we willen zijn: een zeer koffie- en theesite, waar niet alleen goede koffies, thee en machines te koop zijn, maar waar ook goede informatie over de aanschaf en gebruik van deze producten te krijgen is. En, enrom belangrijk: waar service hoog staat.

Ons team: Folkert Terpstra - Oprichter en eigenaar


Ambachtsman, koffiebrander en koffie- en theeliefhebber pur sang. Genieter van goede producten. Klantgericht en ondernemend.

Ons team: Erwin Daaleman - Reparateur koffiemachines

Genieter van goede thee en heerlijke koffie en van koffiemachines. Lange ervaring met het repareren en servicen van koffiemachines.  Denkt vanuit de klant. Dienstbaar en gepassioneerde vakspecialist.

Ons team: Theo Jansen - Inpakspecialist

Koffieliefhebber en inpakspecialist. Harde werker. Zorgt ervoor dat uw bestelling perfect wordt verpakt en onze voorraad exact in beeld is. Houdt behalve van koffie van ijsthee.

Ons team: Sandra van Vreeswijk - Marketing-en communicatiespecialist

Specialist marketing en communicatie. Schrijft uitstekend. Groot liefhebber van goede koffie en thee. Springt zo nodig op alle fronten bij.

We helpen u graag

Als team beantwoorden wij graag uw vragen. Wij zijn op de volgende tijden bereikbaar:

Telefonische bereikbaarheid
maandag tot en met vrijdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Openingstijden winkel

  • Ma: op afspraak
  • Di t/m Vr: 10.00 tot 17.00 uur
  • Za, Zo: gesloten.

Locatie winkel:
Wilhelminaweg 96
6951BS Dieren.
Telefoon: 0313 49 69 09.

We nodigen u uit om eens in onze winkel rond te kijken!

U bent van harte welkom!