Koffiemachine ontkalken

In het water dat u gebruikt om koffie mee te zetten zit kalk. Kalk zet zich af in uw koffiemachine, waardoor de koffiemachine minder goed gaat functioneren en zelfs kapot kan gaan.. Het is daarom nodig om uw volautomaat of andersoortige espressomachine regelmatig te ontkalken. Volautomatische koffiemachines (zoals machines van Jura of Nivona) geven aan wanneer u moet ontkalken. Ontkalk voor een lange levensduur van uw koffiemachine op tijd, ook om binnen de garantieperiode problemen met garantieverlening te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing volgen bij ontkalken

Ontkalkers zijn in tablet-, vloeibare of poedervorm. Hoe ze er uit zien, hangt af van de fabrikant. Voor de juiste toepassing dient u de gebruiksaanwijzing van de fabrikant te lezen. Als uw koffiemachine fabrikant geen middelen aanbeveelt, kunt u het beste een ontkalker gebruiken op basis van citroenzuur, sulfaminezuur (amidosulfonzuur) of melkzuur. Gebruik geen azijn of ontkalkingsmiddel dat gebaseerd is op zoutzuur.

Neem contact op bij vragen over ontkalken

Toont 1 - 9 van de 9 producten
 • € 14,45
  Eenheid

  In een verpakking van 9 stuks of een voordeelverpakking van 36 ontkalkingstabletten

  € 14,45
  Direct leverbaar
 • € 12,98

  Uitstekende ontkalker voor uw Nivona Caferomatica Volautomaat. Met een fles kunt u 5 beurten doen! De ontkalker is geschikt voor alle Nivona volautomaten.

  500 ml.

  € 12,98
  Direct leverbaar
 • € 4,49

  Melitta Anti Calc voor espressomachines. Deze ontkalker is geschikt voor volautomaten of voor eenkops espressomachines. Verwijdert snel kalkaanslag op basis van citroenzuur. Inhoud: 2 zakjes van 40 gr.

  Nieuwe verpakking.

  € 4,49
  Direct leverbaar
 • € 10,90

  Bosch ontkalker is bestemd voor koffiemachines, koffiezetapparaten en waterkokers. 6 ontkalkingstabletten, goed voor 6 ontkalkingsbeurten. Ook geschikt voor Siemens, Gaggenau en Neff.

  € 10,90
  Direct leverbaar
 • € 10,95

  2 flesje a 100 ml Delonghi ontkalker voor het optimale onderhoud van uw Delonghi koffiemachine. Het is gemaakt van niet-vervuilende en biologisch afbreekbare grondstoffen van plantaardige oorsprong. Geschikt voor alle Delonghi koffiezetapparaten. Gebruik de ontkalker voor uw machine regelmatig.

  € 10,95
  Direct leverbaar
 • € 12,99

  De Solipol ontkalker van Solis is een all-purpose ontkalker voor het ontkalken van uw Solis producten zoals espressomachine, koffieapparaat, luchtbevochtiger, strijkijzer etc. 1 liter.

  € 12,99
  Direct leverbaar
 • € 7,49

  Saeco ontkalker is een vloeibare ontkalker voor de Philips-Saeco koffiemachines. De ontkalker werkt op basis van melkzuur. Per stuk.

  € 7,49
  Direct leverbaar
 • € 12,90

  Melitta ontkalker voor Espresso machines 250 ml.

  € 12,90
  Direct leverbaar
 • € 14,50

  Fles van 500 mlDelonghi ontkalker voor het optimale onderhoud van uw Delonghi koffiemachine. Het is gemaakt van niet-vervuilende en biologisch afbreekbare grondstoffen van plantaardige oorsprong. Geschikt voor alle Delonghi koffiezetapparaten. Gebruik de ontkalker voor uw machine regelmatig.

  € 14,50
  Direct leverbaar
Toont 1 - 9 van de 9 producten