Previous
Next

JURA Ontkalkingstabletten

Direct leverbaar
€ 59,29
Incl. btw
  • Originele JURA ontkalkingstabletten
  • Essentieel voor optimale ontkalking van jouw JURA
  • In een verpakking van 9 of 36 stuks
Eenheid

Product:

Ontkalkingstabletten

Merk:

JURA

Verpakking:

Per 9 of 36 stuks (resp. 3 of 12 beurten)

JURA ontkalkingstabletten gebruik je voor het ontkalken van jouw Jura koffiemachine. Dit is essentieel voor het goed functioneren ervan.

Omdat er kalk in het water zit en dit zich afzet in de koffiemachine, moeten koffiemachines geregeld ontkalkt worden. Door op tijd te ontkalken verleng je de levensduur van je machine.

Ontkalken én beschermen

Voor JURA machines heeft JURA een speciale 2 in 1 ontkalkingstablet ontwikkeld. Hiermee wordt kalkt verwijderd én wordt de machine met een coating beschermd tegen aantasting van de leidingen en het verwarmingselement.

Alleen originele tabletten garanderen optimale werking

Het is goed te realiseren dat alleen originele JURA ontkalkingstabletten deze perfecte ontkalking en bescherming garanderen. JURA heeft de samenstelling ervan optimaal afgestemd op de processen en de materialen van de volautomaten van JURA.

Fosfaatvrij

De JURA ontkalkingstabletten zijn fosfaatvrij.

Tabletten gaan opgelost in watertank

Om te ontkalken geeft jouw JURA machine precies aan welke stappen je moet zetten. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing of volg de instructies op jouw machine. Let hierbij vooral goed op de juiste hoeveelheid water die je in de watertank moet doen. Houd je aan de instructies van de machine, anders wordt het proces niet goed doorlopen en kun je het niet goed afronden.

Verpakking

Kies uit een blister met 9 ontkalkingstabletten: 3x3 stuks, goed voor 3 x ontkalken of uit een voordeelverpakking ontkalkingstabletten (pot met 36 ontkalkingstabletten) voor 12 x ontkalken.

Gebruiksaanwijzing en dosering:

Los 3 tabletten op in 0,3 tot 0,7 liter lauw water. De hoeveelheid water hangt af van welke machine je hebt. Kijk in de handleiding als je het niet weet. Het is namelijk belangrijk de juiste hoeveelheid te gebruiken.

Bewaren

Premium dealer

Wij zijn Geautoriseerd JURA dealer (Premium). 

Winkel en showroom

Kom langs als je advies wenst bij aanschaf of reparatie van jouw machine. We hebben veel demo-machines en kunnen je laten proeven en alles uitleggen. Neem hiervoor even contact op met ons via 0313 49 69 09 zodat wij met je een afspraak kunnen maken en jouw bezoek goed kunnen voorbereiden.

Eigen reparatieafdeling

Natuurlijk kunnen we ook jouw JURA repareren of een onderhoudsbeurt geven. Meer informatie.

Specifications

Onderhoudsproduct Ontkalken
Referentie 7610917707515 Categorie JURA onderhoud Merk JURA

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.