Proefpakket Pink Moka Koffiebonen

Direct leverbaar
€ 41,65
€ 35,00
In plaats van € 41,65
Incl. btw
 • Dit proefpakket biedt je zeven kansen om jouw favoriete verse koffie te ontdekken
 • 100% Arabica
 • Versgebrand in eigen branderij 'Pink Moka'
 • Rainforest Alliance
 • 7x 250 gram

Ontdek nu jouw smaak met onze Versgebrande Koffiebonen

In het hart van onze ambachtelijke branderij creëren wij met veel liefde en toewijding onze eigen versgebrande koffiebonen. Wij streven ernaar om de beste koffie te produceren, waarbij elke boon zijn eigen unieke smaakprofiel heeft. Dit maakt het proeven van verschillende koffies naast elkaar een persoonlijke ontdekkingsreis naar wat jij het lekkerste vindt.

Probeer zeven single origins: een wereld aan smaak

Ons speciaal samengestelde pakket van zeven single origins koffiebonen biedt een breed scala aan smaken. Van romig en zacht tot krachtig en rijk aan donkere chocolade tonen; elke soort koffiebonen vertelt zijn eigen verhaal. We nodigen je uit om ze allemaal te proberen. Bereid ze op jouw favoriete wijze en ontdek welke smaak jouw hart verovert.

Hier is een korte introductie van wat je kunt verwachten van onze zorgvuldig geselecteerde single origins:

 1. Nicaragua: Een zachte verleiding van fudge en room, perfect voor een rustig begin van je dag.
 2. Brasil Santos: De subtiele zoetheid van amandel en honing, ideaal voor een middagpick-me-up.
 3. Colombia: Een harmonieuze blend van mokka en melkchocolade met een verrassend frisje, voor die momenten dat je iets unieks wilt.
 4. Guatemala: Rijk aan mokka en room, deze koffie is als een warme omhelzing op een koude ochtend.
 5. Honduras: De perfecte balans tussen melkchocolade en noten, voor een verzachtend en bevredigend gevoel.
 6. Peru: Intens en intrigerend, met tonen van donkere chocolade en laurier, voor de avontuurlijke koffiedrinker.
 7. Mexico: Een zachte caramel smaak met een ronde body, ideaal voor een zoete middagtraktatie.

100% Arabica en Rainforest Alliance gecertificeerd

Al onze koffies zijn 100% Arabica, wat betekent dat je geniet van de hoogste kwaliteit koffiebonen met een rijk en complex smaakprofiel. Bovendien zijn ze Rainforest Alliance gecertificeerd, wat garandeert dat onze bonen niet alleen met respect voor de natuur worden verbouwd, maar ook bijdragen aan de sociale welvaart van de koffieboeren. Door te kiezen voor onze koffie, draag je bij aan een betere wereld en geniet je van een kopje koffie dat zowel goed smaakt als goed doet.

Jouw smaakavontuur

Elke koffieliefhebber weet dat de zoektocht naar de perfecte koffie persoonlijk is. Met onze zeven single origins bieden we je een unieke kans om deze zoektocht te beginnen of voort te zetten. Of je nu op zoek bent naar een koffie die past bij een rustig moment voor jezelf, een gezellige bijeenkomst met vrienden, of een energieke start van je dag, in ons assortiment vind je zeker een koffie die bij jouw moment past.

Ons doel is niet alleen om de beste koffie te bieden, maar ook om een ervaring te creëren waarbij je de rijke en diverse wereld van koffiesmaken kunt verkennen. We moedigen je aan om niet alleen te genieten van de smaken, maar ook om te experimenteren met verschillende zetmethoden en recepturen. Ontdek hoe de nuances van elke boon veranderen met een espresso, een filterbereiding of een French press.

Geniet en ontdek van deze verse koffiebonen

Wij geloven dat elke kop koffie een verhaal vertelt. Met onze versgebrande koffiebonen nodigen we je uit om deel te worden van dit verhaal en om nieuwe smaken te ontdekken. Of je nu een koffiekenner bent of nieuw in de wereld van speciale koffie, ons pakket biedt voor ook voor jou een goede keuze.

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan het verkennen van onze koffies als wij aan het branden ervan. Geniet van de reis, de ontdekkingen, en natuurlijk, van elke heerlijke kop koffie. Laat nu jouw smaak het avontuur leiden en ga nu deze uitdaging aan!

Deze koffies zijn natuurlijk ook allemaal per soort per kg of 250g te koop, inclusief cafeïnevrije koffiebonen. De zakjes van 250 gram kunnen we ook als gemalen koffie aan.

Referentie 34556899 Categorie Vers gebrande koffiebonen Merk Pink Moka

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.