Nivona koffiemachines en onderhoud

Ontdek alle Nivona producten van de Koffiethuiswinkel. Met Nivona wordt heerlijke koffie betaalbaar dankzij de voordelige prijs van deze koffiemachines. Bovendien kan je rekenen op een goede kwaliteit. De Nivona apparaten zijn geschikt voor gebruik in huis of voor op een klein kantoor. 

Bekijk al onze Nivona producten

Over Nivona

Nivona is een Duits merk dat is opgericht om koffie volautomaten te produceren. Toentertijd werden alle koffie volautomaten gemaakt door Zwitsere of Italiaanse bedrijven. In 2005 hebben de oprichters Nivona opgericht om een alternatief te bieden voor de bekende koffiemachines. Nivona biedt kwaliteit en design voor een scherpe prijs. De Nivona apparaten zijn eenvoudig te bedienen en gemakkelijk schoon te maken.

Nivona koffiemachines

met ruim 10 verschillende apparaten, hebben de Nivona koffiemachines voor iedereen wat te bieden. Zo kun je kiezen voor de Nivona CafeRomatica 520, dit matzwarte instapmodel is ideaal voor in huis of voor een start-up bedrijf. Voor middelgrote bedrijven kun je kiezen voor de NIVONA CafeRomatica 1030. Deze Nivona koffiemachine is snel en gemakkelijk te bedienen met een TFT touch screen. Deze volautomaat kan je maar liefst 18 personen bedienen. Met speciale programma’s kunnen familieleden, klanten en medewerkers eenvoudig hun favoriete koffie zetten. 

Nivona accessoires

Om meer uit het gebruik van de Nivona volautomaten te halen, kun je gebruik maken van verschillende accessoires. Zo is het mogelijk om een opzetstuk te gebruiken voor het bonenreservoir, zodat je niet zo vaak de bonen hoeft aan te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om een melkbeker of melkkoeler te kopen bij je Nivona apparaat. Ideaal voor als je veel cappuccino of latte’s drinkt. Naast dergelijke accessoires is het ook belangrijk om van tijd tot tijd bepaalde onderdelen te vervangen, zoals de melkslang. 

Nivona onderhoud

Voor het onderhoud van een Nivona koffiemachine kun je bij de Koffiethuiswinkel alles vinden wat je nodig hebt. Naast reinigingstabletten en waterfilters voor het ontkalken van de koffiemachines, is het ook belangrijk om de onderdelen te reinigen die gebruikt worden bij het opschuimen van de melk. Hiervoor kun je de Cream clean melkreiniger gebruiken. De Nivona onderhoudsproducten bestel je gemakkelijk en snel bij de Koffiethuiswinkel. Bij je eerste bestelling krijg je bij ons altijd een welkomstkorting (code:WELKOM!) Na je eerste bestelling profiteer je bij ons altijd van een vaste-klantenkorting. 

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Nivona Vloeibare ontkalker - Nieuwe verpakking
Snel bekijken
Direct leverbaar Op voorraad

NIVONA Ontkalker

Prijs € 14,99
Item 1-12 van 12 in totaal item(s)