Pink Moka Peru HB Grade 1 Koffiebonen

Direct leverbaar
€ 20,95
Incl. btw
  • Versgebrand
  • Single origin uit Peru
  • 100% arabica
  • Keurmerk UTZ
  • Middelkrachtig plus
  • Slow Roast Coffee
  • Brandtijd: 17.15 minuten
  • Smaak: Donkere chocolade, amandel, noten
Eenheid

Versgebrand

Dit is een lekkere koffie als je van donkere chocolade houdt. Dat proef je fantastisch als je de koffie doorslikt. In de verte proef je dan nog meer smaakjes: vooral kers en amandel, maar ook andere noten. De nasmaak is lekker lang. Met name de donkere chocolade smaak blijft lekker hangen. Zodanig dat je al snel verlangt naar een tweede kopje; nog een keer genieten van deze lekkere koffie. 

Wat zo mooi is, is dat we deze koffie zelf gebrand hebben. Daarbij hebben we geprobeerd zo veel mogelijk smaak uit de groene boon te halen. En dat is goed gelukt.

Qua sterkte is de koffie wat krachtiger dan gemiddeld. Daarom vinden we hem ook erg geschikt voor cappuccino. Als je een slok neemt, merk je ook echt koffie in je mond te hebben. Niet dat waterige, maar echt goed gevuld. Een zeer goede body! 

De groene bonen komen uit Peru. De hoogten en de vruchtbaarheid van de bodem, vermengd met het mooie werk van zijn telers en precies de juiste hoeveelheid zon maken van dit een heerlijke koffie met in het bijzonder chocolade en nootachtige tonen.

Hieronder geven we je graag de details:

Naam: Peru Grade 1
Type: Arabica
Herkomst: Peru
Keurmerk: UTZ
Kwaliteit: HB Grade 1
Screen Size: 15+
Proces: Washed
Groeihoogte: 1150 - 1650 meter boven zeeniveau.

Deze koffiebonen zijn Rainforest Allicance gecertificeerd. De Rainforest Alliance is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van tropische regenwouden en het verbeteren van de levensomstandigheden van de lokale bevolking. Een van de manieren waarop zij dit doen, is door het certificeren van koffieplantages die aan bepaalde duurzame standaarden voldoen. Koffiebonen die door de Rainforest Alliance zijn gecertificeerd, dragen het "Rainforest Alliance Certified" keurmerk en zijn afkomstig van plantages die op duurzame wijze zijn gekweekt en geplukt. Dit betekent dat de koffiebonen zijn geproduceerd zonder schade aan het milieu en met respect voor de rechten en welzijn van de werknemers. Koffie met het Rainforest Alliance Certified keurmerk is dus een goede keuze als je op zoek bent naar duurzame koffie.

Referentie 7442925910973 Categorie Vers gebrande koffiebonen Merk Pink Moka

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 20,53 Tot € 1,26
6 € 19,90 Tot € 6,28
12 € 19,27 Tot € 20,11