Rainforest Alliance / UTZ gecertificeerd
Pink Moka Nicaragua
Pink Moka Nicaragua

Pink Moka Nicaragua Koffiebonen

  • 100% arabica
  • zeer geschikt voor een romige espresso, zachte cappuccino, milde koffie
  • Rainforest Alliance
  • Gebrand in onze eigen koffiebranderij
  • Zoet, romige caramel, fudge, melkchocolade
  • Intensiteit: 5/10.
€ 20,95
Op voorraad

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

Vaste-klanten korting

 

Klantwaardering: 9,5 (3000+ beoordelingen)

De beste Nicaraguaanse koffie heeft een hele reeks smaken. Deze Strictly High Grown koffie is zacht en zoet en doet meteen denken aan heerlijke romige Engelse fudge (zachte botercaramel). De koffie heeft een goede body: de smaken zijn vol aanwezig en de koffie doet in het geheel niet waterig aan. Je hebt een zachte koffie met veel smaak in de mond.

Door de versheid van de koffie geurt de koffie lekker. Veel aroma's zijn door de versheid aanwezig. Dat ruik je al bij het malen van de koffie. Ook na het zetten komt je een heerlijke koffie geur je tegemoet.

Wij hebben de koffie getest als espresso, gemaakt op een horeca espresso machine en in een volautomaat. In beide gevallen komen de smaaktonen verrassend goed naar voren.

We vinden de koffie uitstekend geschikt voor een zachte, zoete, romige espresso, een zachte cappuccino en een heerlijke zoete, fudgy kop koffie. Zoals gezegd: de koffie kent een uitstekend body, dus ook als je van een wat sterkere koffie houdt, zul je verrast zijn hoe rijk deze koffie van smaak is. Mild, maar zeer rijk van smaak! 

Deze Pink Moka Nicaragua SHG koffie is verkrijgbaar in zakken van 250 of 1000 gram. 

Pink Moka
92983773