Pink Moka Colombia Excelso koffiebonen

Direct leverbaar
€ 20,95
Incl. btw
  • Versgebrand
  • Single origin
  • 100% arabica
  • Rainforest Alliance
  • Land van herkomst: Colombia
  • Chocolade, creamy, frisse tonen van citrus en braam
  • Goede body, goede nasaak, middelkrachtig
Eenheid

Bent u wel eens gevallen voor koffie uit Colombia? Die kans loopt u als u deze koffie drinkt! U proeft mokka en melkchocolade, gecombineerd met een romig mondgevoel. Als u de koffie doorslikt, proeft u frisse tonen van citrus en braam. De body is goed; de koffie is bij elke slok zeer goed aanwezig in de mond. Na de laatste slok blijven heerlijke smaken lang in de mond hangen. Als voorbode voor het volgende kopje!

Brandproces

Deze Colombia branden we langzaam om onze Kuban brander. Door het brandprofiel dat we hebben ontwikkeld blijven de mokka en wat fruitige tonen zeer goed behouden. Die fruitige tonen proef je met name bij het doorslikken. Deze koffie is in vergelijking tot de Guatemala uit ons assortiment een tikje frisser. Dus als je van lichte fruittonen in je koffie houdt, is dit een uitstekende keuze.

Zeer geschikt voor veel zetmethoden

We vinden deze koffie heel geschikt voor espresso, gewone koffie of latte of cappuccino uit de volautomaat. Ook gezet met een handmatige machine of in een moka doet deze koffie het zeer goed

Details ongebrande groene bonen

Hieronder geven we je graag de details van de groene bonen:

Naam:  Colombia Excelso
Type: Arabica
Herkomst: Colombia
Graad: Excelso
Screen Size: 15
Groeihoogte: 900 - 1600 meter boven zeeniveau

Referentie 7442925911925 Categorie Vers gebrande koffiebonen Merk Pink Moka

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 20,53 Tot € 1,26
6 € 19,90 Tot € 6,28
12 € 19,27 Tot € 20,11