Previous
Next

Diemme Blue Smart ESE pads

Direct leverbaar
€ 21,95
€ 20,85
Incl. btw

Verfijnde koffie in ESE-pads van Diemme. 100% Arabica. Veel chocolade, lekkere nasmaak. Zeer smaakvol voor espresso, lungo en cappuccino. De koffie is middelkrachtig, de smaak blijft lang in de mond aanwezig. Verkrijgbaar in dozen van 50 stuks.

Eenheid

Deze ESE pads van het merk Diemme brengen je een heerlijke espresso van perfect gemalen 100% arabica koffiebonen. Je ontdekt bij deze espressopads steeds weer nieuwe smaaknuances. De heerlijke lang aanhoudende nasmaak geeft, zo lijkt het wel, elke minuut weer een nieuw geheim prijs. Een koffie die gemiddeld qua sterkte is en een prachtige cremavorming kent.

Caffe Diemme heeft, als een Italiaanse koffieproducent, een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1927. Het bedrijf werd opgericht in Padua, Italië, en begon als een kleine koffiebranderij. Door de jaren heen heeft Caffe Diemme zich ontwikkeld tot een gerenommeerde naam in de koffiewereld, waarbij het zich toelegt op het branden van hoogwaardige koffiebonen en het produceren van kwaliteitsproducten, zoals deze ESE-pads..

Het bedrijf was een van de pioniers in het ontwikkelen van deze handige koffiepads, waardoor espresso-liefhebbers wereldwijd kunnen genieten van de authentieke smaak van Italiaanse espresso met het gemak van ESE-pods. De combinatie van traditie en innovatie heeft Caffe Diemme een prominente plaats gegeven in de wereld van koffieproductie.

Zoals alle andere koffies van Diemme verveelt de smaak van deze koffie nooit. Deze pads hebben een gemiddeld cafeïnegehalte. Ze zijn per stuk verpakt in een aromabeschermende verpakking. De dispenser bevat 50 pads.

Van Diemme hebben we ook ESE-pads zonder cafeïne in het assortiment.

Specifications

Koffiesterkte Middelkrachtig
Referentie 8003866022010 Categorie ESE pads Merk Diemme

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 19,76 Tot € 6,59