Previous
Next

Agust Natura Equa ESE Pads

Direct leverbaar
€ 21,49
Incl. btw

Fair Trade en biologische ESE espressopads. Zachte koffie, 100% Arabica. Prijswinnende koffie, tonen van vanille, romig in de mond.  Zeer geschikt voor een milde espresso of lungo. Verkrijgbaar in dozen van 50 stuks.

Eenheid

Agust Fair Trade/Max Havelaar en biologische ESE espressopads. Ietwat zacht, prijswinnende koffie met mooie crema. Doos van 50 stuks.

Fairtrade, biologisch, zero-impact

100% Arabica afkomstig van biologische, fairtrade, FAIRTRADE®-gecertificeerde landbouw, met het hele productieproces en de verpakking op Zero Impact® voor het milieu. Het is de melange die symbool staat voor de steun van Agust aan ethische en ecologische kwesties.

Zoet en delicaat

Zeer zoete en bijzonder delicate smaak, met een intens aroma en hints van fruit, citrus en gebak, waardoor hij een delicate zuurgraad heeft.

100% arabica melange uit Midden- en Zuid-America

100% Arabica van de beste kwaliteit uit Midden- en Zuid-Amerikaanse landen. Van nature laag in cafeïne.

Deze koffie wordt verbouwd door kleine coöperaties of gemeenschappen, op hoogtes tussen 1400 en 1900 meter boven zeeniveau, met alle passie en zorg van hen die van deze activiteit het middelpunt van hun bestaan maken.

Winnaar Gouden Medaile internationale Koffieproeverij

Deze koffie heeft in verschillende jaren meegedaan aan de internationale koffieproeverij en daar telkens een Gouden Medaille gewonnen. Werkelijk een topkoffie.

Ook verkrijgbaar in koffiebonen.

Specifications

Koffiesterkte Zacht
Keurmerk Biologisch en Fairtrade
Referentie 8010293254426 Categorie ESE pads Merk Agust

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.