Previous
Next

Lagenovese Qualitá Oro (Blue Gold)

Direct leverbaar
€ 53,95
Incl. btw

Middelkrachtige koffie met chocolade-, bloem- en fruittonen in de smaak. Een prettige, lange nasmaak. Deze ESE-pad is de La Genovese Qualita Oro in padvorm. Winnaar van een gouden medaille vanwege de uitstekende smaak. U kunt kiezen uit 25 of 150 stuks (standaard).

Eenheid

Deze ESE-pad is de La Genovese Qualita Oro in padvorm. Lange nasmaak van chocolade, bloemen, vers fruit en gedroogde noten. Zeer aangenaam, met goud bekroond.

Kwaliteit


Deze pads bevatten een Arabica mengsel van 80% natuurlijke, halfgewassen Brazilianen, gewassen Centraal-Amerikaanse en Afrikaanse Arabica's en gewassen Indiase Robusta.

Cafeïne: 1,10% tot 1,30% m/m

Sensorische kaart

Waarden van 0 tot 10
body -> 7
zuur -> 3
bitter -> 4
bloemen en vers fruit -> 4
geroosterd -> 5
chocolade -> 7
gedroogd fruit -> 6
kruidig -> 3

De Qualità Oro wordt gekenmerkt door hints van bloemen en vers fruit, die vervolgens plaatsmaken voor krachtigere aroma's van gedroogd fruit, toast en specerijen.

Verpakking

U kunt kiezen uit een doos met 25 of 150 stuks. Caffè Qualità Oro doos van 150 ESE composteerbare pads in recycleerbare dozen

Specifications

Koffiesterkte Middelkrachtig
Referentie 8019924001248 Categorie ESE pads Merk La Genovese

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.