Previous
Next

Lagenovese Brasil Flor

Direct leverbaar
€ 12,95
Incl. btw
  • 100% Arabica
  • Koffie uit de Braziliaanse Santos.
  • Net middelkrachtig.
  • No-nonsense koffie, eerlijk, een allemansvriend. Heerlijke voor espresso, een lungo of een iets lichtere cappuccino.
  • Een zeer evenwichtige koffie, medium body en elegant zoet, met een zachte dichtheid, een uitgesproken chocolade nasmaak en een vage hint van pruimen.
  • Verkrijgbaar in een dispenser met 25 stuks.
Eenheid

Kwaliteit

Brasil Santos Flor-koffiepads bevatten de beste kwaliteit van Zuid-Amerikaanse Arabica, waarbij de term "Flor" verwijst naar een nauwkeurige beschrijving die van elke oogst wordt geselecteerd, zodat de continuïteit van de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Smaak

Een zeer evenwichtige koffie met een gemiddelde body en een elegante zoetheid. Hij bezit een zachte dichtheid, met een uitgesproken chocolade-achtige nasmaak en daarentegen een vage toets van pruim. Dit alles dankzij de speciale en unieke micro-omgeving waarin deze uitzonderlijke koffie zich ontwikkelt.

Verpakking

Caffè Brasil - Santos Flor in 7g single-dose pods (doos van 25 ESE pods)

Specifications

Koffiesterkte Middelkrachtig
Referentie 8019924001620 Categorie ESE pads Merk La Genovese

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.