» » WMF 10: senseo volautomaat

WMF 10: senseo volautomaat

Geplaatst in: Koffie zetten | 0

Vandaag introduceert WMF haar nieuwe “Senseo” Volautomaat, de WMF 10, een machine die werkt met koffiepads a la senseo, maar verder werkt als een zeer uitgebreide volautomaat. Volautomatisch maakt deze machine senseo cappuccino, senseo espresso, dito latte machiato en natuurlijk ook een ‘cafe creme’, duur woord voor het gewone ‘bakkie’.

De prijs zal 199 euro bedragen. Zal deze machine zijn geld waard zijn? Ik verwacht dat wel, nu voor koffiepad gebruikers met een druk op de knop, niet alleen een fraaie machine, maar ook een fraaie cappuccino en latte macchiato in het verschiet ligt. Als u dan ook nog eens goede koffiepads gebruikt, dan krijgt koffie drinken door het gebruik van koffiepads een echte smaakimpuls!

Deze week ontvang ik een demomachine en kan ik uitgebreid gaan testen. Ik ben zelf ook benieuwd. U kunt een testverslag van mij verwachten. Belangstelling? Druk dan op de knop “Bijdragen”  (rechtsboven) en u ontvangt automatisch updates van dit blog ontvangen! Meer informatie over deze machine vindt u in onze webwinkel.

WMF_10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.