Wat is de beste ESE-pad?

Vaak krijgen wij de vraag wat de beste ESE-pad is. Eigenlijk kunnen we die vraag niet beantwoorden, want smaken zijn nu eenmaal verschillend. Maar is er geen beste door een groep benoemd bijvoorbeeld? Dan ben je als persoon al een heel eind in de goede richting geholpen!

ese-pads
ESE-pads

Natuurlijk is deze er. Er is namelijk een internationaal instituut van koffie proevers. Om de twee jaar houden zij een proeverij waarbij iedereen over de hele wereld koffie kan insturen om te beoordelen. Dat doen ze ook met ESE-pads. Al de ingestuurde pads worden beoordeeld op smaak, geur en uiterlijk. Op basis van een uitgebreide scorelijst worden hier vervolgens punten aan verbonden. Als je voldoende punten haalt, kun je een medaille halen. De besten en lekkerste halen goud. Deze ESE-pads hebben goud gewonnen:

Klik op de namen voor een uitgebreidere beschrijving in onze webwinkel. Wil je ze allemaal en ook nog vele andere goede proberen? Kijk dan eens naar ons ese-proefpakket met meer dan 30 soorten.

 

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

PPD mokkenset Kensington Garden

Best verkopend

Jura Claris Blue Waterfilter Diemme Oro

Jura Claris Blue Waterfilter
Het Jura Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
Jura Reinigingstabletten
De originele Jura reinigingstabletten in de standa…
Jura Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van Jura is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recenten berichten

Eén reactie op “Wat is de beste ESE-pad?”

  1. Joost schreef:

    Prijzen zeggen mij altijd weinig. Daarom ben ik juist zo blij met het proefpakket. Van de 30 soorten heb ik er uiteindelijk een stuk of 4 over gehouden en is Mr.Exclusive van Lucafe samen met de Ginseng pad van Compagnia dell’Arabica (helaas niet in NL te koop voor zover ik weet) als uiteindelijke standaard pad in huis gekomen. Probeer, proef en kies 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *