» » Suikervrije Monin siropen…

Suikervrije Monin siropen…

Geplaatst in: Smaakmakers | 2

U heeft het vast al gezien dat de koffiethuiswinkel.nl bijna alle siropen van Monin aanbiedt. Ons assortiment breidt zich langzaam maar zeker verder uit. Daarbij proberen we ook aan smaken te komen die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Zo hebben we onlangs de smaak Jasmijn toegevoegd en hebben we sinds april de smaak caribbean rum (niet alcoholisch).

Maar we hebben nog een primeur: Vanaf heden bieden we (als enige in Nederland) drie suikervrije Monin Siropen aan in de smaken vanille, caramel en hazelnoot. Dus vanaf heden ook verantwoord een smaakje aan de koffie toegevoegd!

2 Responses

  1. Folkert
    |

    Je kunt inderdaad de basilicumsiroop heerlijk over vers fruit doen, maar hij doet het ook erg goed in salades. Via deze link (monin.com) vind je een aantal mooie recepten voor de toepassing in dranken. Geniet ervan! Je kunt hierop ook toepassingen vinden voor de lemongrassiroop. http://monin.com/en-gb/recipes/search_recipes_by_product/%7B60340874-823F-4A40-AB66-C497D02D937B%7D

  2. Bea Werkhoven
    |

    Heb twee smaken van de siroop gekocht (basilicum en lemmongras) Mijn vriendin doet de basilicum over vers fruit. Maar waar kan ik het allemaal voor gebruiken????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.