ScrapCooking®: mooie producten om creatief te koken

Op dit moment doe ik alles alleen. Een personeelslid geniet van een verdiende vakantie, een ander is ziek en de derde begint maandag. Ik werk daarom lekker door om alle bestellingen te verwerken en soms, als de zon op mijn rug staat als die door het raam staat, en ik pak het zoveelste Jura waterfilter, is het te warm en wou ik dat ik een beroep had gekozen.

Maar juist dan, op het moment dat je tot het inzicht komt dat een eigen zaak niet alleen maar rozengeur en maneschijn is, komt er wat moois binnen. O ja, eerst nog de dame van de TNT, die een de bestelde Bredemeijer theepotten komt afleveren, niks mis mee, maar die bedoelde ik nu even niet. Waar gaat het dan wel over?

Logo Scrapcooking

Ik heb het over de nieuwe collectie van ScrapCooking®, die ik een week geleden heb besteld en die ik nu mag gaan bewonderen. Vol enthousiasme opende ik vanmiddag de grote doos en ga door de bestelde producten. De sjablonen voor de chocolade lollies, de cupcak setjes, de siliconen bakvormen, prachtig spul om tijdens het koken mee te scrappen. Scrapcooking zult u zeggen?

Scrappen is eigenlijk het op een fraaie manier versieren van bijvoorbeeld foto’s. En in Frankrijk, waar ScrapCooking vandaan komt, houden ze ervan om ook bij het koken te scrappen, het mooi opmaken van eten door er versieringen aan toe te voegen. Op Scrapcooking.fr vindt u hier prachtige voorbeelden van. Een van de leuke dingen die ik heb ingekocht, zijn bijvoorbeeld de vellen waarmee je chocola of koekjes en cake kunt bedrukken. U kent vast wel die bonbons met fraaie print erop. Dit is eigenlijk hetzelfde, alleen nu kunt u of uw kind er zelf mee aan de slag. Maar er is meer.

De ScrapCooking® Chocolade Lollie Sjablonen met Circus Motief

Zo zijn er zeer fraaie bakvormen, ik heb er nu twee laten overkomen, mooie suikergoed om taart en gebak mee te versieren en voor kinderen erg leuke sjablonen om bedrukte chocolade lollies te kunen maken. Echt prachtig zijn ze, nog mooier dan van het plaatje. Ik voel me als een kind in een speelgoedwinkel. Heerlijk om prachtige dingen te kunnen inkopen.

Bakvorm “Entrelacs”

Ik heb ze voornamelijk ingekocht omdat ze zeer goed passen bij onze groothandelsactiviteiten. Maar omdat het gewoon zulke leuke producten zijn zal ik meer en meer ScrapCooking producten aan de website toevoegen.

Bekijk onze winkel

Aanbiedingen

Best verkopend

Jura Claris Blue Waterfilter Diemme Oro

Jura Claris Blue Waterfilter
Het Jura Claris Blue waterfilter is geschikt voor …
Diemme Oro
Diemme Miscela Oro is nu al een klassieker en is v…
Jura Reinigingstabletten
De originele Jura reinigingstabletten in de standa…
Jura Claris White Waterfilter
Het Claris White waterfilter van Jura is voor de J…
Monin Caramel Siroop
Siroop met caramel smaak. Erg lekker in koffie,…

Recent Posts