» » Nu alle Monin producten bij ons verkrijgbaar

Nu alle Monin producten bij ons verkrijgbaar

Geplaatst in: Smaakmakers | 8
De Monin Fruitpurees
De Monin Fruitpurees

Vanaf deze week zijn alle Monin producten die in Nederland verkrijgbaar zijn bij ons verkrijgbaar! Ehh, wat zeg ik, alle, nou niet helemaal, want we mogen natuurlijk geen alcoholische producten verkopen. Dus even wat genuanceerder: alle producten met uitzondering van de Monin likeuren. De laatste ontbrekende siropen in ons assortiment hebben we daarom toegevoegd, te weten: Abrikoos (waarom hadden we die nog niet?), Cordial Lime Juice Mix, Esdoorn (Maple Spice), Guave, Heldere Citroen, Rantcho 50% Citroensap, Sangria, Sinaasappel en last but not least: Vlierbessen. Daarmee stijgt het aantal Monin siropen in ons assortiment boven de 60!

Nieuw in het assortiment zijn ook de nieuwe fruitpuree’s van Monin. We hebben ze al even geproefd en ze zijn echt heerlijk. Deze purees zitten in een fraaie literfles en zijn te verkrijgen in zeven smaken. Binnenkort volgt een nieuwe bijdrage waarin we wat uitgebreider op deze purees ingaan!

8 Responses

 1. Folkert
  |

  We zouden ook graag voor de Franse prijzen inkopen. Helaas is dat niet het geval…

 2. Jan
  |

  Waarom zijn de siropen van Monin bij jullie zo ontzettend duur? In een Franse supermarkt betaal je voor veruit de meeste smaken rond de € 3,00. Dan is bijna 11 euro wel heel veel. Ik ben benieuw naar de uitleg.

 3. Folkert
  |

  Ik heb het even voor je nagekeken, maar deze smaak bestaat volgens mij niet… groet, Folkert

 4. Nico
  |

  Monin RABARBER-smaak wordt dat geproduceerd ??

 5. Folkert
  |

  In beginsel hebben wij alle siropen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij gaan is voor u informeren of deze siroop ook naar Nederland gaat komen! Inmiddels contact gehad met Monin Nederland, deze soort is alleen in de VS verkrijgbaar, dus helaas niet in NL…

 6. eef
  |

  Wanneer is bij jullie de pumpkin spice syrup verkrijgbaar?

 7. Folkert
  |

  Monin siropen zijn bij ons verkrijgbaar. We versturen deze via TNT naar het door u gewenste adres. Wij hebben helaas geen inzicht waar ze verder te koop zijn.

 8. G.H.M. Leferink
  |

  Waar worden Monin siropen verkocht bij mij in de buurt? Mijn postcode is xxxx Bij voorbaat dank voor de moeite. Goodgoan: Gait H.M. L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.