Previous
Next

Roen 100% Arabica

Direct leverbaar
€ 24,95
Incl. btw

Prachtige 100% Arabica koffiebonen van Roen. Zacht tot middelkrachtig. Zeer goede balans tussen carameltonen, honing,  fruit en zachte bitter. Perfect voor espresso, lungo of lichte cappuccino. Verkrijgbaar in 250 gram (optie) of 1000 gram (standaard).

Eenheid

Prachtige koffiebonen van de familie Bendinelli uit het Italiaanse Affi aan het Gardameer. Dit is een van de beste koffies die deze familie produceert. Net onder middelkrachtig in smaak. Wat vooral opvalt is de perfecte balans tussen het fruit wat in koffiebonen zit en de zachte bitter. Deze balans maakt dat de koffie op elk moment van het drinken mooi van smaak is en ook nadien op een prettige manier in de mond zijn smaak blijft geven.

100% arabica

Specifications

Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Geschikt
Geschikt voor cappuccino Geschikt
Koffiesterkte Zacht tot middelkrachtig
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC
Referentie 8006629001253 Categorie Koffiebonen Merk Roen

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 24,45 Tot € 1,50
6 € 23,70 Tot € 7,49
10 € 22,95 Tot € 19,96