Previous
Next

Parana Espresso Italiano

Direct leverbaar
€ 25,49
Incl. btw

Deze koffiebonen zijn een internationale ster! Beste koffie in 2008. 100% Arabica. Chocolade, fruit en bloementonen vertegenwoordigen het smaakpallet. Verkrijgbaar in  zakken van 1000 gr.

Eenheid

Deze koffie is een internationale ster! Als veruit de beste koffie werd deze koffie in 2008 bekroond met een gouden medaille. En dat kun je proeven! Deze Parana Espresso Italiano bevat namelijk heerlijke Arabica bonen afkomstig van de beste landbouwgronden in Brazilië, waaronder vanzelfsprekend hoogstaande Santos Arabica’s van de hoogvlakten uit de provincie Parana. Deze worden op traditionele Romeinse wijze mooi donkerbruin en langzaam in kleine hoeveelheden geroosterd. Na met lucht gekoeld te zijn, worden de bonen direct ingepakt, waarmee het hoogstaande aroma behouden blijft en de chocolade tonen, fruit en bloementonen die deze koffie kenmerken, volop de ruimte krijgen.

Vanuit de Torrefazione Paranà, een traditioneel familiebedrijf uit Rome is in 1960 het merk ‘Caffé Paranà’ ontstaan. Met zijn rijke aroma en bloemen- met fruitige smaak afkomstig van handmatige productie bewijst deze heerlijke melange dat er niets boven een echt Italiaans kop koffie gaat! Een ware smaaksensatie als ode aan Italië. Vandaar dat de ‘Espresso Italiano’ tijdens het Internationaal Koffieproeffestival een gouden medaille wist te behalen. Niet mis, wanneer je door een 26-koppige jury als beste wordt beoordeeld.

Eén zak Parana Espresso Italiano bevat  1 kg koffiebonen. Ook verkrijgbaar in blik van 250 gram.
100% arabica

Specifications

Bekroond Gouden Medaille IIAC
Referentie 8025287003324 Categorie Koffiebonen Merk Parana

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 24,98 Tot € 1,53
6 € 24,22 Tot € 7,65
12 € 23,45 Tot € 24,47