Previous
Next

Lagenovese Anniversario

Direct leverbaar
€ 84,99
Incl. btw
  • 100% Arabica koffiebonen.
  • Middelkrachtig. Zeer mooi in balans,kruidig, bloemen, tropisch fruit, fluwelen mondgevoel. Zeer verfijnde nasmaak. Soms tref je koffies die je verwachtingen overtreffen.
  • Verkrijgbaar in blikken van 3 kg.
Eenheid

Soms tref je koffies die je verwachtingen overtreffen. Dat gebeurde ons ook bij deze Lagenovese Gran Miscela Anniversario. Schitterend van smaak, een smaak te weeg gebracht door de zeer langzame roostering van deze koffie. De koffie laat je alle elementen van het ideale koffiesmaakpalet beleven: kruidig, bloemen, tropisch fruit, een fluwelen mondgevoel, kortom een koffie van topkwaliteit, die ons ten volle liet genieten van hetgeen een perfecte koffie kan bieden. De hoge kwaliteiten van deze koffie waren de juryleden van het internationale koffieproevers instituut dit jaar ook al opgevallen. Een gouden medaille viel deze LaGenovese dan ook ten deel!

Alleen verkrijgbaar in een blik van 3 kg.

Kwaliteit

De Anniversary Blend La Genovese 1936 wordt verkregen uit een strenge selectie van de beste Arabica ter wereld. Het resultaat van vakkundig roosteren en constante controle in elke productiefase.

Smaak

Het delicate aroma en de fluwelen body, een fijne zuurgraad gecombineerd met een fruitige en kruidige ader, hints van chocolade, exotisch fruit en tropische bloemen, vormen de basis van deze unieke symfonie van aroma's.

100% Arabica melange samengesteld uit natuurlijke, halfgewassen Braziliaanse, gewassen Arabica uit Midden-Amerika en Afrika.

Cafeïne: 1,00% tot 1,10% m/m (testrapport nr. 10149/2011 van 24/11/2011 Chemical Merchandise Laboratory van de Kamer van Koophandel van Savona).

Verpakking

Gecertificeerde Italiaanse espressomelange

Gebrande koffiebonen Anniversary Blend in metalen blik van 3 kg

Noot: De blikken zijn van dun blik en gevoelig voor indeuking. We kunnen bij verzending daarom niet garanderen dat een blik zonder deuken wordt geleverd. De blikken worden geleverd zonder dop.

Specifications

Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Koffiesterkte Middelkrachtig
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC
Referentie 8019924003365 Categorie Koffiebonen Merk La Genovese

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 80,74 Tot € 8,50
4 € 78,19 Tot € 27,20