Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen
Mokarico Noir Koffiebonen

Mokarico Noir

De top van Mokarico in de horeca. 100% Arabica koffiebonen. Rijk en harmonieus, intens en eerlijk. Zeer geschikt voor espresso, een gewone kop koffie of cappuccino. Bovengemiddeld qua kracht. Prijswinnend in 2010.

€ 25,95
Direct leverbaar

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 25,17 Tot € 2,34
6 € 24,65 Tot € 7,79
12 € 23,87 Tot € 24,91

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

Vaste-klanten korting

 

Klantwaardering: 9,5 (3000+ beoordelingen)

Het merk ‘Mokarico’ is zeker niet onbekend in de koffieindustrie, het koffiebedrijf heeft als enige in de wereld driemaal een kwaliteitscertificaat in de wacht gesleept. Ook tijdens het internationaal koffieproeven 2010 wist ‘Mokarico’ een gouden medaille te behalen. Het product ‘Noir’ won de titel: ‘Beste melange voor de echte Italiaanse Espresso’.

Deze ‘Noir’ koffiebonen van ‘Mokarico’ is tevens Espresso Italiano gecertificeerd. Als koffieliefhebber kiest u daarmee met zekerheid voor een echt goede espresso.

Wie goed proeft merkt al vrij snel smaakelementen van bloemen, fruit, geroosterd brood en chocolade op. De lange nasmaak zorgt ervoor dat u naar meer verlangt. Gegarandeerd: een ronde, maar ook fruitige smaak, met een zeer goed in balanszijnde bitter. Ook ideaal te gebruiken in een Moka- of ander filterapparaat.

Het is ook niet vreemd dat Mokarico koffie zo enorm lekker is, het bedrijf kent een lange geschiedenis van traditie en kwaliteit op koffiegebied. Wat ooit ontstond in Corso Tintori, gelegen in Florence groeide uit tot echte kwaliteitskoffie dat nog steeds geresidentieerd staat te Italië.

Mokarico
8003364001302

Datasheet

Geschikt voor espresso
Zeer geschikt
Koffiesterkte
Middelkrachtig tot sterk
Geschikt voor gewone koffie
Geschikt
Geschikt voor cappuccino
Zeer geschikt
Geschikt voor volautomaat
Geschikt
Bekroond
Gouden Medaille IIAC

Specifieke referenties

ean13
8003364001302