Previous
Next

Mokarico Noir

Direct leverbaar
€ 25,95
Incl. btw

De top van Mokarico in de horeca. 100% Arabica koffiebonen. Rijk en harmonieus, intens en eerlijk. Zeer geschikt voor espresso, een gewone kop koffie of cappuccino. Bovengemiddeld qua kracht. Prijswinnend in 2010.

Eenheid

Het merk ‘Mokarico’ is zeker niet onbekend in de koffieindustrie, het koffiebedrijf heeft als enige in de wereld driemaal een kwaliteitscertificaat in de wacht gesleept. Ook tijdens het internationaal koffieproeven 2010 wist ‘Mokarico’ een gouden medaille te behalen. Het product ‘Noir’ won de titel: ‘Beste melange voor de echte Italiaanse Espresso’.

Deze ‘Noir’ koffiebonen van ‘Mokarico’ is tevens Espresso Italiano gecertificeerd. Als koffieliefhebber kiest u daarmee met zekerheid voor een echt goede espresso.

Wie goed proeft merkt al vrij snel smaakelementen van bloemen, fruit, geroosterd brood en chocolade op. De lange nasmaak zorgt ervoor dat u naar meer verlangt. Gegarandeerd: een ronde, maar ook fruitige smaak, met een zeer goed in balanszijnde bitter. Ook ideaal te gebruiken in een Moka- of ander filterapparaat.

Het is ook niet vreemd dat Mokarico koffie zo enorm lekker is, het bedrijf kent een lange geschiedenis van traditie en kwaliteit op koffiegebied. Wat ooit ontstond in Corso Tintori, gelegen in Florence groeide uit tot echte kwaliteitskoffie dat nog steeds geresidentieerd staat te Italië.

Specifications

Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Koffiesterkte Middelkrachtig tot sterk
Geschikt voor volautomaat Geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC
Referentie 8003364001302 Categorie Koffiebonen Merk Mokarico

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 25,17 Tot € 2,34
6 € 24,65 Tot € 7,79
12 € 23,87 Tot € 24,91