Previous
Next

Mokarico Biologica

Direct leverbaar
€ 25,95
Incl. btw

Deze Mokarico is gewoonweg een fantastische biologische koffie. Middelkrachtig, kruidig, chocola. Heerlijk voor espresso en cappuccino. De koffiebonen zijn verkrijgbaar in pakken van 250 gr of 1000 gr.

Eenheid

Deze Mokarico is gewoonweg een fantastische biologische koffie. Middelkrachtig en verfijnd van smaak, met een fraai iets kruidig aroma met hints van mocca en chocola. In combinatie met melk (bijvoorbeeld bij cappuccino) blijft de koffie perfect staan. Voor degenen die dus en een perfecte koffie en biologisch willen drinken is deze Mokarico een must-have!

Daarbij kunnen we aanvullen dat Mokarico de enige brander tot dusver in de wereld is die ook ethisch is gecertifieerd (SA 8000 gecertificeerd).

Specifications

Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino Geschikt
Koffiesterkte Middelkrachtig
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Keurmerk Biologisch
Referentie 8003364003900 Categorie Koffiebonen Merk Mokarico

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 25,43 Tot € 1,56
6 € 24,65 Tot € 7,79
12 € 23,87 Tot € 24,91