Previous
Next

Mingo Classico

Direct leverbaar
€ 24,95
Incl. btw

90% Arabica koffiebonen. Middelkrachtig tot krachtig. Zeer goed voor wat sterkere espresso, cappuccino of gewone koffie. Deze Mingo Classico is fraai uitgebalanceerde. Bekroond in 2006 met goud vanwege de zeer goede smaak. Verkrijgbaar in kg verpakking.

Eenheid

Deze Mingo Classico is een fraaie perfect uitgebalanceerde koffie. Wat citrus in deze koffie, perfect in harmonie met een mooi notig midden en een heerlijke afdronk. Ook deze koffie is in 2006 bekroond is met een gouden medaille. En terecht, want ook deze koffie is perfect...Ook verkrijgbaar in servings!

Deze koffie maakt deel uit van ons prijswinnaars promopakket: vier prijswinnende koffies met 5% korting. Het promopakket bestaat uit:

Specifications

Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Koffiesterkte Middelkrachtig tot sterk
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC
Referentie 8002657021027 Categorie Koffiebonen Merk Mingo

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 24,45 Tot € 1,50
6 € 23,70 Tot € 7,49
12 € 22,95 Tot € 23,95