Previous
Next

Battistino koffiebonen

Direct leverbaar
€ 25,95
Incl. btw

Bekroonde koffiebonen van de Zuid-Italiaanse koffiebranderij Michele Battista. Iets krachtiger dan gemiddeld van smaak, met tonen van zoethout en zwarte bes. Mooi in balans en een lekkere nasmaak. Verkrijgbaar in zakken van 1000 gr. Ideaal voor espresso en cappuccino.

Eenheid

Prachtige koffie van Battista. Deze hoogstaande koffie is heerlijk van smaak. De nasmaak is lang aanhoudend en doet je verlangen naar een volgende kop. De bonen zijn van zeer hoge kwaliteit en deze Battista koffie is het paradepaardje van deze brander uit de hiel van de Italiaanse laars. In 2010 is deze koffie bekroond met een gouden medaille door het Internationale Intituut van koffieproevers. Een aanrader.

Deze koffie wordt niet langer in een blik geleverd, maar in een zak. Op dit moment is dit een simpele witte zak met een sticker.

 

 

Specifications

Geschikt voor espresso Zeer geschikt
Geschikt voor gewone koffie Geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Koffiesterkte Middelkrachtig tot sterk
Geschikt voor volautomaat Zeer geschikt
Bekroond Gouden Medaille IIAC
Referentie 8022293910295 Categorie Koffiebonen Merk Battista

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 25,43 Tot € 1,56
6 € 24,65 Tot € 7,79
12 € 23,87 Tot € 24,91