Previous
Next

Agust Gentile koffiebonen

Direct leverbaar
€ 24,99
Incl. btw

Zeer verfijnde 100% arabica koffiebonen. Deze koffie is middelkrachtig en levert een mooie, romige cremalaag. Zeer geschikt voor espresso, gewone koffie of cappuccino. Won een gouden medaille! Verkrijgbaar in zakken van 250 of 1000 gr.

Eenheid

Zeer verfijnde koffiebonen van Caffe Agust. 100% arabica. Tonen van chocolade en rood fruit, gecombineerd met een zacht bitter die koffie eigen is, komen fraai naar voren bij het proeven. Bekroonde koffie!

Een milde en delicate langdurige smaak met een fruitige en bloemige intens aroma, met hints van chocolade en een aangename zuurgraad, geschikt voor die mensen die op zoek zijn aristocratische excellentie.

Dit product is gecertificeerd door CSC ® Certificeerd Speciality Coffee, deze garandeert en certificeert een superieure kwaliteit van geselecteerde koffieplantages.

Herkomst: Brazilië, Sul de Minas Capoeirinha El Salvador, La Libertad San Louis Guatemala, Santa Rosa El Hato Blu India, Plantage Kodagu Fairland

250 of 1000 gr.

Specifications

Geschikt voor espresso Geschikt
Geschikt voor gewone koffie Zeer geschikt
Geschikt voor cappuccino Zeer geschikt
Koffiesterkte Middelkrachtig
Keurmerk Fairtrade
Referentie 8010293200003 Categorie Koffiebonen Merk Agust

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 24,49 Tot € 1,50
6 € 23,74 Tot € 7,50
10 € 22,99 Tot € 19,99