Previous
Next

JURA Melksysteemreiniger (minitabletten) 90 of 180 g navulflesje

Direct leverbaar
€ 13,90
Incl. btw
  • Navulverpakking JURA melksysteem reiniger
  • Helpt jouw melksysteem goed schoonhouden
  • 90 gram of 180 gram - 30 of 60 reinigingen
  • Ook verkrijgbaar met dispenser of
  • of als aantrekkelijk geprijsde vloeibare melksysteemreiniger.
Inhoud

Product:

Melksysteem Reiniger

Merk:

JURA

Verpakking:

90 of 180 gram

90 gram:

JURA productnummer 24157

180 gram:

JURA productnummer 24212

Met de JURA Melksysteem reiniger zorg je ervoor dat je melksysteem schoon houdt zodat je lekker melkschuim met veel schuim blijft houden.  

Navulberpakking JURA melksysteem reiniger

Als het potje leeg is, is het zonde als je opnieuw een potje met dispenser koopt. Daarom biedt JURA ook navulverpakking. Deze zijn te krijgen in twee maten: 90 gram voor 30 beurten en 180 gram voor het dubbele aantal.

45 cent per beurt

In de potjes zitten reinigingskorrels. Deze lossen na het doseren direct op in het water en werken uitstekend. De kosten per beurt zijn ongeveer 45 cent per keer. De beurten zijn belangrijk voor het optimaal houden van je melkschuim. Bezuinig er daarom niet op.

Vloeibaar 21 cent per beurt

Voordat JURA in de vorm van korrels de melksysteemreiniger aanbood, was deze verkrijgbaar in vloeibare vorm. JURA produceert deze niet meer. Naar onze ervaring werkt de vloeibare reiniger beter dan de reiniger in korrelvorm. We hebben voor je wel een vloeibare variant beschikbaar. Hij is goedkoper in gebruik (21 cent per keer).

JURA navulverpakking in twee maten

De beide JURA navulverpakkingen zijn in twee maten verkrijgbaar: 90 en 180 gram. De dosering die je nodig hebt is 3 gram per keer. De vloeibare variant vraagt 12,5 ml per keer bij 250 ml water - de waterhoeveelheid die JURA per keer gebruikt - en zit in een fles van een liter (80 beurten a 21 cent).

Premium dealer

Wij zijn geautoriseerd JURA dealer (Premium). 

Winkel en showroom

Kom langs als je advies wenst bij aanschaf of reparatie van jouw machine. We hebben veel demo-machines en kunnen je laten proeven en alles uitleggen. Neem hiervoor even contact op met ons via 0313 49 69 09 zodat wij met je een afspraak kunnen maken en jouw bezoek goed kunnen voorbereiden.

Eigen reparatieafdeling

Natuurlijk kunnen we ook jouw JURA repareren of een onderhoudsbeurt geven. Meer informatie.

- Wij leveren snel én zorgvuldig. 

- Als je bestelt op werkdagen vóór 16:00 uur, versturen wij de bestelling dezelfde dag.

- Via track- en trace kun je je bestelling volgen.

- Binnen 14 dagen kun je je bestelling retourneren. 

- Onze klanten geven ons een hoge waardering. 

Referentie 7610917241576 Categorie Melksysteem reinigers Merk JURA

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.