Previous
Next

Nivona melkreiniger Cream clean

Direct leverbaar
€ 14,99
Incl. btw

Melksysteemreiniger van Nivona voor alle caferomatica koffiemachines, ookwel vloeibare Creamclean cappuccinatore reiniger genaamd. Voor het eenvoudig reinigen van de melkopschuimonderdelen van de Nivona volautomaten. 500 ml. Lees bij de uitgebreide beschrijving de gebruiksaanwijzing.

Deze melksysteemreiniger is speciaal gemaakt voor het reinigen van de spumatore en de onderdelen er van van de Nivona Caferomatica koffiemachines.

Gebruiksaanwijzing: ongeveer 0,3 ltr. water in verhouding tot 10:1 met de Nivona Cream Clean mengen. Daarna de geheel gedemonteerde melopschuimer in deze vloeistof leggen en laten inwerken. Hiena grondig afspoelen met water. Een alternarieve werkwijze is om het water-cream clean mengsel in plaats van melk door de cappuccinatore op de machine te laten aanzuigen en daarna naspoelen met schoon water.

Referentie 4260083467053 Categorie Onderhoud Merk Nivona

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.