Previous
Next

JURA melkslang

Direct leverbaar
€ 6,50
Incl. btw
  • Melkslang voor uw JURA apparaat.
  • Zonder koppelstukjes.
  • 36 cm.
  • Origineel JURA-product

JURA Melkslang

Een belangrijk onderdeel van het melkopschuimsysteem is de melkslang. Deze is gemaakt van siliconenrubber en – uiteraard – geschikt voor voedingsmiddelen. Het is belangrijk om deze slang goed schoon te houden voor een goede hygiëne.

Origineel JURA product

Het is uit oogpunt van hygiëne goed om de 3 maanden deze slang te vervangen. Deze slang is een origineel onderdeel van JURA. De lengte bedraagt 36 cm en de slang heeft precies het goede diameter om de melk met de juiste zuigkracht uit de melkbeker te halen.

Koppelstukjes apart

De slang wordt geleverd zonder koppelstukjes, zodat je deze zelf moet overzetten. Dat overzetten is niet meer dan er uit trekken en er weer in te pluggen.

Houd de slang goed schoon

Je houdt de slang het beste schoon door deze zo snel mogelijk na gebruik te doorspoelen met schoon water. Maak de slang na gebruik ook dagelijks schoon met water vermengd met melksysteem reiniger.

Met een nieuwe slang kunt u weer fris cappuccino maken als de oude wat smoezelig is geworden! De lengte is 36 cm.

Referentie 7610917674732 Categorie Melksysteem reinigers Merk JURA

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.