JURA Claris White Waterfilter

Het Claris White waterfilter van JURA is voor de JURA Impressa Volautomaten. Goed voor 50 liter of 2 maanden. Voor de Jura apparaten met een wit bevestigingsklepje in de watertank.

€ 14,49
Inclusief belasting
Direct leverbaar

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
10 € 0,25 Tot € 2,50
20 € 0,45 Tot € 9,00

 

Gratis verzending v.a. €45

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

JURA Claris White filterpatroon voor Jura koffiemachines is een waterfilter dat dient om het water te ontdoen van kalk, zo de hardheid van het water te verbeteren en dat past in een houder met een wit klepje.
Het JURA Claris White waterfilter is onmisbaar om de kwaliteit van het water te verbeteren. Daardoor krijgt u zachter water en wordt uw water ontdaan van de laatste resten chloor, onder andere door het gebruik van actieve kool. Door gefilterd water wordt uw koffie veel lekkerder en verhoogt u de levensduur van uw koffiemachine.
Goed voor 2 maanden of 50 liter water. Daarna is het beter om uw Claris White waterfilter te vervangen.

JURA Claris kent meerdere soorten waterfilters, waarvan de witte en de blauwe de meest gebruikte filters zijn. De nieuwe generaties koffiemachines hebben tegenwoordig alle de blauwe waterfilters (bijvoorbeeld de de ENA machines, de J 9 serie en de Z7 en 9) of de "Pro Blue" of "JURAClaris Smart" voor zeer specifieke koffiemachines.

Als u niet precies weet welk waterfilter u in uw apparaat nodig heeft, kijk dan even in het waterreservoir van uw machine. Is het plastic klepje van het deel waar het waterfilter moet worden geplaatst wit, dan heeft u het witte filter nodig. Is het blauw, dan dient u het JURA Claris Blue filter te bestellen! Een grijs is een smart filter. Zo simpel kan het zijn. Je moet er alleen even weten…

Uiteraard kan de handleiding van uw JURA koffiemachine u ook verder helpen.

7610917602094

Downloaden

Andere mensen kochten ook

Jura reinigingstabletten per 6 of 25 stuks
Snel bekijken
Direct leverbaar Nu leverbaar

JURA Reinigingstabletten

Prijs € 9,99
Eenheid