Previous
Next

JURA Claris MINI Smart Waterfilter

Niet op voorraad
€ 10,99
Incl. btw
  • UIT JURA ASSORTIMENT
  • alternatief: gewone JURA Smart filters.
  • Het enige wat je moet doen is het verlengstuk wat inkorten zodat het filter goed vastgemaakt kan worden.
  • Bestel hier het JURA Claris Smart Waterfilter

UIT JURA Assortiment (zie hieronder de JURA Mededeling hierover:)

Het JURA MINI Claris Smart waterfilter filtert kalk uit het water voordat het in de machine komt. Daarmee optimaliseert het filter de waterkwaliteit en haalt het stoffen die de smaak negatief beïnvloeden uit het water. Dit waterfilter is geschikt voor de ENA 8 EN Ena 4 JURA machines.

automatische herkenning en inschakeling

Met het IWS-systeem herkent een machine automatisch of een waterfilter al of niet wordt gebruikt. De machine zet zichzelf dan automatisch op de juiste instelling (wel-of-geen filter; wel-of-niet ontkalken). Op basis van de ingestelde waterhardheid geeft de machine aan of een filter verwisseld moet worden. Bij het niet op tijd wisselen van het filter schakelt de machine automatisch of de niet-filter stand.

Toepassing

Ena 8 modellen

Referentie 7610917241026 Categorie JURA onderhoud Merk JURA

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
10 € 10,79 Tot € 2,00
15 € 10,69 Tot € 4,50