JURA Claris Blue Waterfilter

Het JURA Claris Blue waterfilter is geschikt voor alle Ena machines en de nieuwere generatie Jura machines. Heeft uw machine een lichtblauw bevestigingsklepje in de watertank? Dan heeft u het Claris Blue waterfilter nodig! Capaciteit: 50 liter of twee maanden.

€ 14,49
Inclusief belasting
Direct leverbaar

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
10 € 0,25 Tot € 2,50
20 € 0,45 Tot € 9,00

 

Gratis verzending v.a. €45

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

JURA Claris Blue filterpatroon voor Jura koffiemachines is een waterfilter dat dient om het water te ontdoen van kalk, zo de hardheid van het water te verbeteren en dat past in een houder met een blauw klepje.
Het JURA Claris Blue waterfilter is onmisbaar om de kwaliteit van het water te verbeteren. Daardoor krijgt u zachter water en wordt uw water ontdaan van de laatste resten chloor, onder andere door het gebruik van actieve kool. Door gefilterd water wordt uw koffie veel lekkerder en verhoogt u de levensduur van uw koffiemachine.
Goed voor 2 maanden of 50 liter water (ongeveer 350 zetbeurten). Daarna is het beter om uw Claris White waterfilter te vervangen.

JURAClaris kent meerdere soorten waterfilters, waarvan de witte en de blauwe de meest gebruikte filters zijn. De nieuwe generaties koffiemachines hebben tegenwoordig alle de blauwe waterfilters (bijvoorbeeld de de ENA machines, de J 9 serie en de Z7 en 9) of de "Pro Blue" of "JURA Claris Smart" voor zeer specifieke koffiemachines.

Het witte waterfilter of het blauwe?

Als u niet precies weet welk waterfilter u in uw apparaat nodig heeft, kijk dan even in het waterreservoir van uw machine. Is het plastic klepje van het deel waar het waterfilter moet worden geplaatst wit, dan heeft u het witte filter nodig. Is het blauw, dan dient u het JURA Claris White waterfilter filter te bestellen! Bij een grijs klepje moet het het smart filter bestellen. Zo simpel kan het zijn. Je moet er alleen even weten…

Uiteraard kan de handleiding van uw JURA koffiemachine u ook verder helpen.

7610917713110

Andere mensen kochten ook

Jura reinigingstabletten per 6 of 25 stuks
Snel bekijken
Direct leverbaar Nu leverbaar

JURA Reinigingstabletten

Prijs € 9,99
Eenheid