JURA koffiemachines

De JURA koffiemachines zijn echte state of the art koffiemachines van Zwitserse makelij. Of je nu op zoek bent naar een JURA koffiemachine voor thuis of een goede koffiemachine zoekt voor op kantoor, elke JURA volautomaat heeft uitgebreide mogelijkheden voor puur koffiegenot. Met één druk op de knop kan jij genieten van heerlijke koffiebereidingen, zoals een espresso, cappuccino. Met een JURA koffiemachine heb jij altijd heerlijke koffie van versgemalen bonen.

Alle JURA volautomaten, accessoires en onderdelen vind je bij de Koffiethuiswinkel.

Toont 1 - 32 van de 32 producten
Toont 1 - 32 van de 32 producten

Over Jura

Jura is al jaren toonaangevend op het gebied van koffiemachines. Steeds weer weet het Zwitserse merk de concurrentie een stap voor te zijn door te vernieuwen. Alle Jura koffiemachines zijn innovatief, betrouwbaar en duurzaam. Bovendien kan je bij Jura altijd rekenen op uitstekende service. Jura is het enige merk dat zich volledig heeft gericht op koffie volautomaten, voor al jouw bereidingen. De laatste vernieuwing van Jura is de ‘One Touch Cappucino, waarbij je kopje niet hoeft te verplaatsen. Met versgemalen koffiebonen en een Jura koffiemachine verkrijg je bij elke bereiding heerlijke aroma’s en een ultieme koffiesmaak. 

De Jura koffiemachines, zoals de Jura Impressa, hebben allemaal een schitterend Zwitsers design en zijn gemakkelijk te bedienen. Met een Jura volautomaat haal je niet alleen de beste koffie in huis, deze koffiemachine is ook een echte eye-catcher in jouw keuken. 

De afgelopen jaren liggen die vernieuwingen op het gebied van de One Touch Cappuccino functie, met een druk op de knop een cappuccino produceren, zonder dat u het kopje hoeft te verplaatsen. Deze nieuwigheid vraagt, net als andere functies, om gedegen onderhoud. Koop jij een Jura koffiemachine? Dan kan jij jarenlang genieten van de lekkerste soorten koffie. Ook na vele jaren kan je Jura koffiemachines eenvoudig onderhouden.

De koffiemachines van Jura zijn geschikt voor particulieren en bedrijven. Haal de lekkerste koffie in huis of verwen je gasten of klanten met een heerlijke cappuccino of espresso uit één van de Jura volautomaten. Voor al jouw wensen en behoeftes vind je een geschikte Jura koffiemachine, van de compacte Jura 1 tot de Jura X6. Hoe jij je koffie ook drinkt, met de Jura koffiemachines bereid jij de lekkerste koffie met een druk op de knop.

Welke Jura koffiemachine kopen

Ben je op zoek naar een compacte koffiemachine? Dan zijn Jura volautomaten uit de A-serie echt iets voor jou. Hiermee kan je koffie, espresso en ristretto maken. Wil je ook cappuccino of een latte kunnen bereiden? Bekijk dan eens de Jura koffiemachines uit de E-serie. 

Ben je op zoek naar een apparaat met veel capaciteit om bijvoorbeeld op kantoor te gebruiken? Dan kan je kiezen voor de Jura WE6 of de Jura WE8. Beide apparaten hebben een watertank van 3 liter en ruimte voor 500 gram koffiebonen, ideaal voor op een klein kantoor. Pas na zo’n 30 serveringen hoef je het afvalreservoir van deze volautomaten pas te leggen. Voor nog meer capaciteit vind je bij ons ook de Jura X6. Deze koffiemachine heeft een reservoir van maar liefst 5 liter en is geschikt voor 20 - 25 gebruikers.

Jura koffiemachines onderhouden

Je kunt jarenlang genieten van een Jura koffiemachine, maar dan is het wel belangrijk dat jij jouw koffiemachine goed onderhoudt. Wil jij optimaal genieten van de beste koffie? Dan zul je regelmatig jouw koffiemachine moeten reinigen en ontkalken. Gaat er een onderdeel kapot of is jouw koffie niet meer zo lekker als eerst? Geen probleem, in de meeste gevallen is jouw Jura apparaat gemakkelijk te reparen. Zelfs na vele jaren kan je nog steeds de juiste onderdelen vinden. Ook voor al jouw Jura onderhoud en Jura accessoires kan jij bij ons terecht. 

Bij vragen over Jura

Ook voor Jura accessoires, onderdelen of Jura onderhoud kan je bij ons terecht. Heb jij vragen over het reinigen, of ontkalken van jouw Jura koffiemachine of ben je op zoek naar een specifiek onderdeel? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en geven je, indien gewenst, advies over de wijze waarop jouw machine het best gereinigd wordt.