JURA S8 Koffiemachine EB

Direct leverbaar
€ 1.699,00
Incl. btw

De elegante S8 combineert innovatie en koffiegenot in één. Het apparaat, met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige materialen, biedt een scala aan koffiespecialiteiten van uitmuntende kwaliteit dankzij innovatieve technologieën. De Sweet Foam-functie voegt een extra dimensie toe aan de smaakbeleving. Met een gebruiksvriendelijk 4,3-inch touchscreen en automatische melksysteemreiniging is hygiëne gegarandeerd. Via wifi-connectiviteit kun je gebruikmaken van de gratis JURA Operating Experience (J.O.E.®) voor nog meer gemak.

De stijlvolle JURA S8 koffiemachine is een volautomaat voor de lekkerste koffie en brengt zowel koffieliefhebbers als liefhebbers van elegantie in verrukking. Het apparaat straalt onmiddellijk uitzonderlijke klasse uit dankzij het kunstzinnige ontwerp, de hoogwaardige materialen en het voortreffelijke vakmanschap. Innovatieve technologieën creëren nieuwe mogelijkheden voor perfect koffiegenot. Met slechts een vingertik bereidt het apparaat een breed scala aan koffiespecialiteiten in uitmuntende kwaliteit. De Sweet Foam-functie voegt een extra dimensie toe aan je koffie-ervaring. Het 4,3-inch touchscreen is eenvoudig en comfortabel te gebruiken. De automatische reiniging van het melksysteem, met één druk op de knop uit te voeren, zorgt voor optimale hygiëne. Dankzij de wifi-connectiviteit met het thuisnetwerk kun je volledig profiteren van de gratis en regelmatig bijgewerkte JURA Operating Experience (J.O.E.®).

Wij zijn JURA Premium Dealer en hebben alle producten voor het onderhoud en accessoires van deze S8 in huis. En natuurlijk, met de Sweet-Foam functie, is het ook handig om kennis te maken met ons zeer ruime assortiment Koffiesiropen (meer dan 40 soorten).

Specifications

Capaciteit Normaal huishoudelijk
Cappuccino Functie One-touch (met 1 druk)
Bediening via Kleuren Touchscreen
Inhoud watertank Groot
Kleur Dark Inox
Coldbrew functie Nee
Max kopjes per keer 2
Serie S
Referentie 7610917154807 Categorie JURA koffiemachines

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.