Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Direct leverbaar
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Informeer een vriend
Canton Tea English Breakfast
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
De maker van deze thee, Phil, beschrijft hoe hij deze thee heeft gemaakt: 'Het samenstellen van thee is een kunst. Normaal gesproken werkt het het best door een 'ster-thee' te kiezen en daaromheen andere theeën te kiezen die deze 'ster-thee' complementeren en balanceren.
Toen ik begon met het maken van deze thee, had ik in mijn hoofd al een smaakprofiel dat ik wilde creëren: Traditionele English Breakfast. Ondanks haar naam, wordt deze thee de hele dag door gedronken als verfrissende opknapper, een thee die niet te ver weg staat van een 'normale' thee, maar toch net een beetje meer kwaliteit heeft. De thee moet verfrissend, glad en redelijk sterk zijn, met een heldere smaak en een fijne nasmaak.
Ik wilde dat deze thee ook goed te drinken zou zijn zonder melk. Toen ik dit besloten had, wist ik welke thee ik als mijn 'ster-thee' wilde hebben: twee theeën uit Kenia van het Kaimosi landgoed en Kapchorua landgoed.'
Als u meer informatie wil over hoe Phil zijn thee samenstelde, dan kunt u zijn blog hier lezen (Engels).
Origine |
Een mengsel van zwarte theeën uit Assam, Kenia, Rwanda en Yunnan. |
Kleur | Rijk donkerbruin. |
Smaak beschrijving |
Glad, levendig, fris en robuust. |
Snel zet instructies |
Eén piramidezakje per kop water in 95 °C, laat 3-4 minuten trekken. Met melk 4-5 minuten. |
Soort verpakking | Theezakjes |
Soort thee | Zwarte thee |