Previous
Next

Canton English Breakfast - 100 piramides

Direct leverbaar
€ 42,95
Incl. btw

De regio van elke thee biedt verschillende tonen: Keniaanse bladeren hebben een gouden tint, Assam voegt moutigheid toe, Rwandese thee maakt het rijk en zacht en Yunnan Chinese thee geeft een donkere cacao smaak. De thee heeft een volle body en een heldere, bevredigende smaak. Traditionele theefans zullen er zeker van zijn dat u, eenmaal gedronken, niet meer terug wilt naar een gewone English Breakfast.

Ingrediënten: Zwarte thee (Camellia sinensis)

Vakkundig samengesteld in het Verenigd Koninkrijk door Canton.

U ontvangt een hersluitbare zak met 100 biologisch afbreekbare en plasticvrije piramidezakjes.

De assam voegt een moutigheid toe en de Rwandese thee maakt de melange rijk en zacht. Keniaanse bladeren hebben diepte, terwijl Chinese zwarte thee uit Yunnan een unieke donkere cacaosmaak toevoegt. Al deze elementen komen prachtig samen met een vleugje mout en vijg.

Voor het perfecte kopje Canton English Breakfast laat u één piramide vier minuten trekken in 250 ml water van 95°C als u de thee met melk drinkt, en twee minuten als u de thee zwart drinkt.

Specifications

Type Zwart
Format Unwrapped Pyramids
Range Non-retail
Referentie ENG9199 Categorie Theezakjes Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.