Previous
Next

Canton Dragon Well - 250g

Direct leverbaar
€ 67,95
€ 50,96
Incl. btw

Chun'an County, provincie Zhejiang, van boer Weng Xiajiao.

Deze malse jonge blaadjes, een van China's beroemdste en meest gewilde groene theesoorten, worden geplukt van wilde theestruiken die goed gedijen in de koele berglucht. De blaadjes worden met de hand geperst in een hete wok door de theemeester, waardoor ze hun karakteristieke platte, zwaardachtige vorm en een kenmerkende groene bonen, nootachtige smaak krijgen. Spectaculaire terroir en vakkundig vakmanschap komen samen in deze voortreffelijke groene thee.

Ingrediënten: Groene thee

Smaak en aroma

Een goed gezette groene thee moet fris en zacht zijn, zonder een vleugje bitterheid. Deze thee is precies dat, met een hint van geroosterde kastanje en de frisheid van net geplukte groene runnerboon.


Richtlijnen voor het zetten

Voor het ideale kopje Canton Dragon Well laat u 4 gram losse blaadjes gedurende drie minuten trekken in 250 ml water van 70°C.

Specifications

Type Groen
Format Loose
Range Non-retail
Referentie DRA0250 Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.