Previous
Next

Canton Darjeeling - 50 piramides

Direct leverbaar
€ 25,95
Incl. btw
Een biologisch geproduceerde Second Flush Darjeeling van de Potong Tea Gardens, diep verscholen in de uitlopers van de Himalaya. De tuinen werden meer dan honderd jaar geleden opgericht als een koloniale plantage en worden nu collectief beheerd en zijn grotendeels eigendom van de arbeiders, in samenwerking met de Singell Tea Estate. De coöperatie is zowel biologisch als fairtrade gecertificeerd - en de thee zelf is sensationeel. Een zoete en bloemige Darjeeling, met tonen van gedroogd fruit, rozen en geroosterd brood.

Ingrediënten: Zwarte thee

U ontvangt een zak met 50 biologisch afbreekbare, plasticvrije piramidezakjes.

Smaak & aroma
 
Echte Darjeeling-thee heeft een uitgesproken aroma en smaak omdat hij wordt gemaakt van de Chinese theesoort die als zaadje is geplant in de bergen van India. De likeur heeft een kwaliteit van dit terroir die de beroemde noot van de muskaatdruif is Het is licht en helder met een subtiele noot van vijg.
 
Voor het ideale kopje Canton Darjeeling drinkt u het zwart en in 250ml water van 90°C gedurende twee tot drie minuten.

Specifications

Type Zwart
Format Unwrapped Pyramids
Range Non-retail
Referentie DAR9959 Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.