Previous
Next

Canton Green Boost - 50g losse thee

Direct leverbaar
€ 12,99
€ 9,74
Incl. btw

Egypte, India, Oezbekistan, China, Laos, Marokko, Portugal.

Een exclusief Canton-recept, gemengd in de Elzas, Frankrijk. Met een vleugje cafeïne en L-theanine is deze infusie gemaakt om je dag goed te beginnen. De citrus kick van citroengras wordt verzacht door een zachte groene thee geoogst van wilde bomen, opgefrist met munt en versterkt met gember en de adaptogenen ginseng, rozemarijn en zoethoutwortel die een zijdezachte zoete noot toevoegen. Deze levendige combinatie zorgt voor een briljante melange die absoluut heerlijk is.

Ingrediënten: Citroengras, pepermunt, groene thee, gember, zoethout, ginseng, rozemarijn.

U ontvangt 50 gram.

De citrustoets van citroengras wordt verzacht met groene thee, terwijl munt, gember, ginseng en rozemarijn hun eigen complexe smaken bieden die mooi worden afgerond met de natuurlijke zoetheid van zoethoutwortel.

Specifications

Type Wellness
Format Loose
Range Retail
Referentie CTS.CGB.L Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.