Previous
Next

Canton Berry and Hibiscus - 20 piramides

Direct leverbaar
€ 10,99
Incl. btw

Deze volledig natuurlijke fruitmelange zit boordevol antioxidanten, zoals aronia-bessen, vlierbessen, rozenbottel en hibiscusblaadjes. De fruitige noten worden versterkt door extracties van bosbessen, aardbeien en zwarte bessen, met wilde Spaanse zoethoutwortel die de infusie een subtiele, aanhoudende zoetheid geeft. Bovendien is de kruidenthee van nature cafeïnevrij, dus hij kan op elk moment van de dag gedronken worden.

Ingrediënten: Hibiscusbloem, appel, aroniabes, vlierbes, rozenbottel, zoethout, vlierbloesem. Van de genoemde fruitsmaken: bosbes, aardbei, zwarte bes.


Een exclusief recept uit Canton, gemengd in de Elzas.

Smaak & aroma

De hibiscusbloem biedt een heldere, lichtzure, cranberrytoets, die mooi aansluit bij de natuurlijke fruitsmaken van bosbes, aardbei en zwarte bes. Aronia-bessen, vlierbessen en rozenbottel geven een extra laag fruitige diepte en zoethoutwortel voegt een zachte, subtiele zoetheid toe.

Zetleidraad

Voor het perfecte kopje Canton Berry and Hibiscus laat u 3 gram van de losse blaadjes vier minuten trekken in 250 ml water van 100°C.

Specifications

Type Herbal
Format Unwrapped Pyramids
Range Retail
Referentie 5060328932877 Categorie Canton Tea B2B Merk Canton Tea

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.