Previous
Next

Tiamo koffiemolen

Direct leverbaar
€ 37,50
Incl. btw
  • handkoffiemolen met conische, keramische maalschijven
  • Ook geschikt voor espresso mailing
  • zeer goed instelbaar
  • inclusief deksel om de pot met maalsel af te sluiten.
  • Ook beschikbaar als tweede kans.

Als u van zo vers mogelijke koffie houdt, is het verstandig zelf uw koffie te malen. Zolang de bonen niet gemalen zijn, blijven de aroma’s zoveel mogelijk behouden en houdt u de smaak in de boon. Met deze Tiamo koffiemolen kunt u iedere keer de gewenste hoeveelheid malen. U kunt met dezemolen tot 60 gram malen. De molen heeft grip onder de glazen pot, waarmee deze niet gemakkelijk verschuift tijdens het malen.

De molen is in stapjes van grof naar fijn af te stellen. Wij hebben de molen uitgebreid getest en ondervonden dat de maling zo fijn kan zijn, dat u er perfecte espresso mee kunt te zetten. Daarnaast kunt u alle andere gewenste malingen maken voor bijvoorbeeld gebruik in de moka, filter, drip of cafetiere.

Referentie 4715660761494 Categorie Koffiemolens Merk Tiamo

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.