Previous
Next

Nivona Koffiemolen Cafegrano

Levertijd 2 - 5 dagen
€ 129,00
Incl. btw

De Nivona Cafe Grano 130 koffiemolen is een koffiemolen met een kegelmaalwerk.

De Nivona Cafe Grano 130 koffiemolen is een koffiemolen met een kegelmaalwerk. Als we deze molen toetsen op de instelbaarheid van de maalgraad, dan komt ie met een ruime voldoende uit te bus: zowel voor een cafetière, wat een grove maling vraagt, als voor moka, wat weer een fijnere maling vraagt, biedt deze molen een prima maling en is de fijnheid zeer goed in kleine stapjes in te stellen door de bonenhouder te draaien. Dit voelt stevig aan.

De tijdschakelaar is degelijk en gemakkelijk te bedienen. Het opvangbakje voor de gemalen koffie neemt gemakkelijk uit en is zonder moeite ook terug te plaatsen. De molen wordt geleverd met een maatschepje, zodat u de koffie gemakkelijk kunt doseren.

Via de Tijdschakelaar stelt u eenvoudig de maaltijd in. De nummers geven indicatief het aantal kopjes aan. (Indicatief, want zoals dat in zijn algemeenheid geldt: bij een grovere maling wordt per seconde meer koffie gemalen dan bij fijnere maling, en de ene boon is wat harder dan de andere (wat ook tot gevolg heeft dat de gemalen hoeveelheid wat van elkaar kan afwijken)).

De koffiemolen werkt op een laag toerental, wat de prestaties ten goede komt. Hierdoor is de molen stil en brengt de molen geen schadelijke  warmte over op de gemalen koffie waarmee deze bitter zou kunnen worden. Bovendien levert het lage toerental minder statische elektriciteit op en heeft de gebruiker veel minder last van gemalen koffie die aan wanden blijft plakken.

De molen wordt geleverd met een Nederlandse instructie en kent twee jaar garantie.

Voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare all-round koffiemolen of een niet al te dure molen willen naast hun koffiemachine, kent deze Nivona Cafegrano een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hij heeft daarom onze aanbeveling, voor zoever u hem niet gaat gebruiken voor het maken van espresso.

Om u te laten zien en ervaren welke kwaliteiten deze molen heeft, kunnen we met onze testmachine de koffiemolen aan u demonstreren. U bent van harte welkom om hem uit te testen in onze winkel.

Specificaties:

 • Huis uit kunststof
 • Traploos instelbare fijnheid van de maling (“extra fiijn” tot “grof”) Let op: niet geschikt voor espresso of turkse koffie
 • Traploos instelbare hoeveelheid koffie c.q. duur.
 • Eenvoudig afneembare koffiereservoir
 • Afneembaar doorzichtig bonenreservoir voor 200 gram koffie
 • Ergonomische aangebrachte keuzeschakelaar voor de tijdinstelling
 • Krachtig onverwoestbaar kegelmaalwerk (RVS)
 • Bijgevoegde koffie maatschep
 • Snoeropbergsysteem
 • Zwitserse fabrikant
 • Vermogen: 100 Watt
 • Afmetingen: BxHxD 12x28x21 cm, gewicht: 3.1 Kg 
Referentie 4260083461303 Categorie Koffiemolens Merk Nivona

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.