Previous
Next

Delonghi ontkalker EcoDecalk mini

Direct leverbaar
€ 10,95
Incl. btw

2 flesje a 100 ml Delonghi ontkalker voor het optimale onderhoud van uw Delonghi koffiemachine. Het is gemaakt van niet-vervuilende en biologisch afbreekbare grondstoffen van plantaardige oorsprong. Geschikt voor alle Delonghi koffiezetapparaten. Gebruik de ontkalker voor uw machine regelmatig.

Goed onderhoud van uw Delonghi machine is erg belangrijk. Regelmatig ontkalken is daarvan de voornaamste component. Ontkalk uw machine bij voorkeur het door Delongi aanbevolen ontkalkingsmiddel. Deze is namelijk afgestemd op de machines van deze fabrikant. Dus ook geschikt voor de DeLonghi Nespresso.

De ontkalker bestaat uit 30 tot 50% melkzuur.

Gebruikshandleiding:

  1. Giet een flesje van 100 ml in het waterreservoir
  2. voeg de hoeveelheid water toe die in de gebruiksaanwijzing van het koffiezetapparaat gemeld wordt. Voeg 1 liter water toe als geen hoeveelheid wordt vermeld
  3. voer zorgvuldig de richtlijnen voor het ontkalken uit die u in de gebruiksaanwijzing van het koffiezetapparaat vindt
  4. spoel na het ontkalken het waterreservoir met water volgens de uitleg zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van het toestel.

Een dosis (100 ml) volstaat altijd om het ontkalken doeltreffend uit te voeren, onafhankelijk van de verhouding van verdunning met water.

Lees voor het gebruik verder de gebruiksaanwijzing in het doosje.

Referentie 8004399329485 Categorie Koffiemachine ontkalken Merk Delonghi

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.