Delonghi ontkalker EcoDecalk 500 ml

Fles van 500 mlDelonghi ontkalker voor het optimale onderhoud van uw Delonghi koffiemachine. Het is gemaakt van niet-vervuilende en biologisch afbreekbare grondstoffen van plantaardige oorsprong. Geschikt voor alle Delonghi koffiezetapparaten. Gebruik de ontkalker voor uw machine regelmatig.

€ 14,50
Direct leverbaar

 

Gratis verzending v.a. €50

 

Vertrouwd shoppen met Webwinkel Keur

 

9 / 10 (2190 beoordelingen)

 

Vaste-klanten korting

Goed onderhoud van uw Delonghi machine is erg belangrijk. Regelmatig ontkalken is daarvan de voornaamste component. Ontkalk uw machine bij voorkeur het door Delongi aanbevolen ontkalkingsmiddel. Deze is namelijk afgestemd op de machines van deze fabrikant. Dus ook geschikt voor de DeLonghi Nespresso.

De ontkalker bestaat uit 30 tot 50% melkzuur.

Gebruikshandleiding:

  1. Giet 100 ml in het waterreservoir
  2. voeg de hoeveelheid water toe die in de gebruiksaanwijzing van het koffiezetapparaat gemeld wordt. Voeg 1 liter water toe als geen hoeveelheid wordt vermeld
  3. voer zorgvuldig de richtlijnen voor het ontkalken uit die u in de gebruiksaanwijzing van het koffiezetapparaat vindt
  4. spoel na het ontkalken het waterreservoir met water volgens de uitleg zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van het toestel.

Een dosis (100 ml) volstaat altijd om het ontkalken doeltreffend uit te voeren, onafhankelijk van de verhouding van verdunning met water.

Lees voor het gebruik verder de gebruiksaanwijzing in het doosje.

Delonghi
8004399329492