Previous
Next

Monin Butterscotch Siroop

Direct leverbaar
€ 12,49
Incl. btw

Monin Siroop in de smaak Butterscotch. Fles van 0,7 ltr

Inhoud

Beschrijving

Gebaseerd op de populaire, klassieke banketbakkers en welbekende likeur, was de Monin Butterscotch siroop oorspronkelijk ontwikkeld om de vraag in Australië te beantwoorden. Een nostalgische smaak van suikergoed geeft de MONIN Butterscotch siroop een zoete boterige smaak die naar meer doet smaken.

Butterscotch's basismengsel bestaat uit boter en bruine suiker en wordt soms gemengd met room, suiker, zout en vanille. Het wordt vaak gebruikt in de vorm van saus of siroop als desert topping en in biscuit of cake.

Als eerste gemaakt in Doncaster in het Verenigd Koninkrijk, Parkinson’s Butterscotch wordt beschouwd als de originele siroop, afkomstig uit 1817. Het werd geadverteerd als 'Royale Doncaster Butterscotch' en 'Het suikergoed van de koningin', toen het benoemd was aan de koninklijke familie.

Deze siroop is ook een erg lekkere topping voor op bijvoorbeeld een sundae, waardoor deze siroop zowel koude als warme dranken kan verrijken.

Toepassingen

  • Koffiedranken
  • Melkdranken
  • Cocktails
  • Dessert dranken

Smaakomschrijving

Boterige geur met noten van caramel; romige butterscotch snoep smaak.

Kleur

Heldere met gele schitteringen.

Tips

Meng deze siroop met de Monin amandelsiroop bij de bereiding van slagroom. Probeer Monin butterscotch in een espresso of bij de bereiding van een nagerecht. 

Specifications

Smaakgroep Koffiesiroop
Kleurgroep Creme
Referentie 3052910041069 Categorie Monin siropen Merk Monin

Als je tijdens het afrekenproces een account aanmaakt, spaar je automatisch vaste klanten korting. Deze korting kun je gebruiken bij de eerstvolgende of een latere bestelling. Hieronder staat het spaarbedrag. Als hier niets staat, dan is geen korting van toepassing omdat al een aanbieding van toepassing is op het product.